Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar voor Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en voor de ExpressVPN app voor iOS en Android.

Met ExpressVPN Keys kunt u:

• Uw wachtwoorden veilig houden met kennisloze encryptie; zo bent u er zeker van dat u als enige toegang hebt tot uw wachtwoorden.
  • Unieke, moeilijk te kraken wachtwoorden maken.
  • Tijd besparen door in te loggen op websites en apps met automatisch invullen.
  • Toegang krijgen tot al uw inloginformatie op al uw apparaten.
  • Kosten besparen – het is gratis inbegrepen bij uw ExpressVPN abonnement.