Met ExpressVPN Keys kun je:

• Je wachtwoorden veilig houden met kennisloze encryptie; zo ben je er zeker van dat je als enige toegang hebt tot jouw wachtwoorden.
  • Unieke, moeilijk te kraken wachtwoorden maken met slechts één klik of tik.
  • Tijd besparen door in te loggen op websites en apps met automatisch invullen.
  • Vertrouwelijke gegevens, zoals creditcards of bankpassen en beveiligde notities, versleutelen en bewaren waar alleen jij bij kunt.
  • Toegang krijgen tot al je inloginformatie op al je apparaten.
  • Eenmalige wachtwoorden genereren voor websites en diensten met tweefactorauthenticatie.
  • Het gebruiken voor extra bescherming en veiligheid.

ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s wachtwoordmanager) is gebouwd volgens de best practices in de industrie voor veilige apps en cloudinfrastructuur, waaronder het uitvoeren van uitgebreide dreigingsmodellen en beveiligingsbeoordelingen. Het is ook onafhankelijk gecontroleerd door cyberbeveiligingsexperts (zoals Cure53) om ervoor te zorgen dat het de hoogste standaarden levert in het beschermen van jouw persoonlijke gegevens.