Volg deze stappen om uw inloggegevens en het ExpressVPN serveradres te vinden als u handmatig wilt configureren.

Open de welkomst e-mail die u heeft ontvangen toen u zich aanmeldde voor ExpressVPN en open de link in de e-mail.

open the welcome email

Als u de link niet kunt vinden, log dan hier in op uw account.

sign in to your expressvpn account

Nadat u de link uit de welkomst e-mail heeft geopend of op de website heeft ingelogd, kiest u Instellen op meer apparaten.

set up on more devices windows

Kies Handmatig instellen links op het scherm.

select manual config

Kies PPTP & L2TP-IPsec rechts op het scherm. Hier ziet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en een lijst met serveradressen overal ter wereld. Om de serveradressen te zien kiest u de + om de lijst met adressen per locatie uit te vouwen.

manual configuration details

Houd dit browservenster open zodat u het makkelijk weer kunt raadplegen tijdens de handmatige configuratie.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.