Jos näet ”Ei pääsyä ExpressVPN Keysiin” -virheen, seuraa näitä ohjeita ilmoittaaksesi ongelmasta:

1. Klikkaa virhenäytöllä Tallenna diagnostiikka -painiketta.
  2. Lähetä ladattu tiedosto ExpressVPN:n asiakastuelle live chatissa.

Seuraa sen jälkeen näitä vaiheita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Klikkaa virhenäytöllä Yritä uudelleen.
  2. Siirry selaimella osoitteeseen chrome://extensions. Laita ExpressVPN pois päältä ja takaisin päälle.
  3. Poista samalla sivulla laajennus kokonaan ja asenna se uudelleen.
  4.  Kirjaudu ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään ExpressVPN:n Mac-, Windows- tai Linux-sovellukseen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n iOS- tai Android-sovellus:

Jos näet ”Ei pääsyä ExpressVPN Keysiin” -virheen, seuraa näitä ohjeita ilmoittaaksesi ongelmasta:

1. Napauta sovelluksessa Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.

Seuraa sen jälkeen näitä vaiheita järjestyksessä ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Napauta Keys-otsaketta > Yritä uudelleen.
  2. Napauta Valinnat-otsaketta > Kirjaudu ulos. Napauta Kirjaudu sisään ja seuraa annettuja ohjeita.