ExpressVPN Keys Chrome-tillägg:

Om du ser felet ”Kan inte komma åt ExpressVPN Keys” följer du stegen nedan för att rapportera problemet:

1. På felskärmen klickar du på knappen Spara diagnostik.
  2. Skicka den nedladdade filen till ExpressVPN:s supportteam via live-chatt.

Efter det följer du stegen i den här ordningen och kontrollerar om problemet har åtgärdats efter varje steg:

1. På felskärmen klickar du på Försök igen.
  2. I webbläsaren går du till chrome://extensions. Inaktivera och aktivera ExpressVPN Keys-tillägget.
  3. På samma sida tar du bort tillägget helt och hållet och installerar om det igen.
  4. Logga ut och logga därefter in igen i ExpressVPN:s app för Mac, Windows eller Linux.