Etkö saa live chatia auki? Varmista, että selaimesi sallii JavaScriptin käytön. Jos JavaScriptin käyttö on estetty, live chat -painike ei ilmesty ruudun alareunaan.

ExpressVPN Keys on kaikkien käyttäjien saatavilla voimassa olevalla ExpressVPN-tilauksella. Jos et pysty käyttämään ExpressVPN Keysiä, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen painamalla ruudun oikeassa alareunassa olevaa chat-ikkunaa. Tiimimme pystyy selvittämään ongelman syyn ja avaamaan sinulle pääsyn ExpressVPN Keysiin. Tämä vie pari arkipäivää.

Jos näet ”Ei pääsyä ExpressVPN Keysiin” -virheviestin, voit myös seurata näitä vaiheita ilmoittaaksesi ongelmasta.

Jos sinulla on pääsy ExpressVPN Keysiin, mutta et pysty luomaan tiliä tai avaamaan olemassaolevaa Keys-tiliäsi, seuraa alla olevia oppaita: