ExpressVPN Keys håller just nu på att lanseras för alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-webbläsartillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android. Det är för närvarande inte tillgängligt för alla användare.

Om du vill ha omedelbar åtkomst till ExpressVPN Keys men det inte är tillgängligt för dig ännu kan du använda betaversionen av ExpressVPN Keys. Den innehåller samma funktioner och förmåner som den officiella lanseringen. Den är tillgänglig för alla betaanvändare på alla plattformar efter registrering.

Gå till…

Beta av ExpressVPN Keys för Android eller iOS
Beta av ExpressVPN Keys Chrome-webbläsartillägg

Beta av ExpressVPN Keys för Android eller iOS

1. Bli betaanvändare av ExpressVPN för Android or iOS.
  2. Installera betaversionen av Android- eller iOS-appen.
  3. I appen trycker du på fliken Keys.
  4. Skapa ett primärt lösenord.
  5. Spara återställningskoden på ett säkert ställe (du kommer behöva den för att få tillgång till ExpressVPN Keys om du förlorar det primära lösenordet).
  6. Om du blir ombedd anger du den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post.