Valitse alta osio, joka kuvastaa tilannettasi.

Siirry osioon…

Automaattinen täyttö ei toimi tietyillä sivustoilla
Automaattinen täyttö ei toimi millään sivustolla

Automaattinen täyttö ei toimi tietyillä sivustoilla

Jos automaattinen täyttö ei toimi tietyillä verkkosivustoilla, tarkista, että sivuston linkki vastaa salasanojen hallintaan syötettyä linkkiä:

• Ei ole merkitystä, onko linkin alussa “https://“ vai “http://“.
  • Osoitteelle www.esimerkki.com tallennettujen kirjautumistietojen tulisi täyttyä automaattisesti myös osoitteessa www.esimerkki.com/testi ja toisin päin.

Jos ongelma ei ratkea, voit ilmoittaa tilanteesta virheenä seuraamalla näitä vaiheita:

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus:

1. Klikkaa ExpressVPN Keys -laajennusta selaimessasi.
  2. Klikkaa TUKI-otsaketta.
  3. Klikkaa Ilmoita ongelmasta.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.

ExpressVPN:n iOS- tai Android-sovellus:

1. Napauta sovelluksessa Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Automaattinen täyttö ei toimi millään sivustolla

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus:

Jos automaattinen täyttö ei toimi millään sivustolla, seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Klikkaa selainlaajennusta ja varmista, että salasanojen hallinta ei ole lukittu.
  2. Siirry Chromella osoitteeseen chrome://extensions ja laita muut mahdolliset salasanaohjelmat pois päältä.
  3. Tarkista, että Chromen oma salasanaohjelma on pois päältä. Toimi näin:
    1. Klikkaa kolmea pistettä Chrome-selaimen oikeassa yläreunassa.
    2. Klikkaa Asetukset.
    3. Klikkaa vasemmasta valikosta Automaattinen täyttö.
    4. Klikkaa Salasanat.
    5. Poista valinta kohdasta Tarjoa salasanojen tallentamista.
    6. Poista valinta kohdasta Automaattinen sisäänkirjautuminen.
  4. Siirry Chromella osoitteeseen chrome://extensions ja laita pois päältä kaikki laajennukset, jotka voivat muokata verkkosivustoja (esimerkiksi mainosten esto). Ne voivat estää salasanaohjelmaa toimimasta.

Jos ongelma ei ratkea, voit ilmoittaa tilanteesta virheenä seuraamalla näitä vaiheita:

1. Klikkaa ExpressVPN Keys -laajennusta selaimessasi.
  2. Klikkaa TUKI-otsaketta.
  3. Klikkaa Ilmoita ongelmasta.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.

ExpressVPN:n Android-sovellus:

Jos automaattinen täyttö ei toimi millään sivustolla, et ole ehkä laittanut päälle Androidin automaattista täyttöä. Seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Avaa Valinnat-otsake.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Laita kirjautumistietojen automaattinen täyttö päälle.
  5. Seuraa annettuja ohjeita.

Jos ongelma ei ratkea, voit tehdä tilanteesta virheilmoituksen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Napauta sovelluksessa Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.

ExpressVPN:n iOS-sovellus:

Jos automaattinen täyttö ei toimi millään sivustolla, et ole ehkä laittanut päälle iOS:n automaattista täyttöä. Seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Salasanat.
  3. Napauta Automaattisen täytön asetukset.
  4. Napauta ExpressVPN asettaaksesi sen päälle.
  5. Napauta iCloud-avainnippu poistaaksesi sen päältä.

Jos ongelma ei ratkea, voit tehdä tilanteesta virheilmoituksen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Napauta sovelluksessa Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Seuraa annettuja ohjeita.