VIGTIGT: ExpressVPN Keys er i øjeblikket tilgængelig som beta på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Gå til den sektion, der svarer til dit problem.

Gå til…

Automatisk udfyldning virker ikke på specifikke hjemmesider
Automatisk udfyldning virker ikke på nogen hjemmeside

Automatisk udfyldning virker ikke på specifikke hjemmesider

Hvis Automatisk udfyldning ikke virker på specifikke hjemmesider, skal du tjekke, at webadressen på hjemmesiden, du besøger, matcher den, der er indtastet i adgangskodeadministratoren:

• Det er ligegyldigt om “https://” eller “http://” vises eller mangler i webadressen.
  • Logins, der er gemt for www.eksempel.dk, bør stadig foreslås af adgangskodeadministratoren for www.eksempel.dk/test, eller omvendt.

Hvis problemet fortsætter, skal du rapportere det som en fejl ved at følge disse trin:

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome:

1. Klik på ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.
  2. Klik på fanen HJÆLP.
  3. Klik på Rapportér et problem.
  4. Følg vejledningen.

ExpressVPN til Android eller iOS:

1. Tryk på fanen Keys i appen.
  2. Tryk på Bug icon..
  3. Følg vejledningen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Automatisk udfyldning ikke på nogen hjemmeside

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome:

Hvis Automatisk udfyldning ikke virker på nogen hjemmeside, skal du følge disse trin i denne rækkefølge og tjekke, om problemet er løst efter hvert trin:

1. Bekræft, at adgangskodeadministratoren er låst op ved at trykke på browserudvidelsen.
  2. Besøg chrome://extensions, og deaktivér eventuelle andre adgangskodeadministratorudvidelser.
  3. Tjek, at Chromes indbyggede adgangskodeadministrator er deaktiveret. For at gøre dette:
    1. Klik på menuen med tre prikker øverst til højre i din Chrome-browser.
    2. Klik på Indstillinger.
    3. Klik på Automatisk udfyldning i menuen til venstre.
    4. Klik på Adgangskoder.
    5. Slå Spørg om at gemme adgangskoder fra.
    6. Slå Automatisk login fra.
  4. Besøg chrome://extensions og deaktivér eventuelle udvidelser, der kan ændre hjemmesider (f.eks. annonceblokeringsværktøjer), da de kan være i konflikt med adgangskodeadministratorudvidelsen.

Hvis problemet fortsætter, skal du rapportere det som en fejl ved at følge disse trin:

1. Klik på ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.
  2. Klik på fanen HJÆLP.
  3. Klik på Rapportér et problem.
  4. Følg vejledningen.

ExpressVPN til Android:

Hvis autoudfyldning ikke virker på nogen hjemmesider, har du muligvis ikke aktiveret Androids autoudfyldningstjeneste. Følg disse trin for at aktivere den og løse problemet:

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Aktivér automatisk udfyldelse af loginoplysninger.
  5. Følg vejledningen.

Hvis problemet fortsætter, skal du rapportere det som en fejl ved at følge disse trin:

1. Tryk på fanen Keys i appen.
  2. Tryk på Bug icon..
  3. Følg vejledningen.

ExpressVPN til iOS:

Hvis autoudfyldning ikke virker på nogen hjemmesider, har du muligvis ikke aktiveret iOS’ autoudfyldningstjeneste. Følg disse trin for at aktivere den og løse problemet:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Adgangskoder.
  3. Tryk på Udfyld adgangskoder automatisk.
  4. Tryk på ExpressVPN for at aktivere det.
  5. Tryk på iCloud Keychain for at deaktivere den.

Hvis problemet fortsætter, skal du rapportere det som en fejl ved at følge disse trin:

1. Tryk på fanen Keys i appen.
  2. Tryk på Bug icon..
  3. Følg vejledningen.