Se aktuellt avsnitt för ditt problem nedan.

Gå direkt till…

Autofyll fungerar inte på vissa webbplatser
Autofyll fungerar inte på någon webbplats

Autofyll fungerar inte på vissa webbplatser

Om autofyll inte fungerar på vissa specifika webbplatser, kontrollera att webbplatsens URL överensstämmer med den som är angiven i lösenordshanteraren:

• Det ska inte spela någon roll huruvida “https://” eller “http://” visas eller inte i URL:en.
  • Inloggningar som sparats för www.example.com ska fortfarande föreslås av lösenordshanteraren på www.example.com/test och vice versa.

Ifall problemet kvarstår, rapportera det som en bugg enligt stegen nedan:

ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome:

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på fliken HJÄLP.
  3. Klicka på Rapportera ett problem.
  4. Följ instruktionerna.

ExpressVPN för Android eller iOS:

1. I appen trycker du på Hjälp > Mejla oss.
  2. Följ instruktionerna.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Autofyll fungerar inte på någon webbplats

ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome:

Om autofyll inte fungerar på någon webbplats följer du stegen nedan i angiven ordning och kontrollerar ifall problemet är löst efter varje steg:

1. Kontrollera att lösenordshanteraren är upplåst genom att klicka på webbläsartillägget.
  2. Gå till chrome://extensions och inaktivera eventuella andra tillägg för lösenordshanterare.
  3. Kontrollera att Chromes inbyggda lösenordshanterare är inaktiverad. Så här gör du:
    1. Klicka på menyn med tre punkter högst upp till höger i din Chrome-webbläsare.
    2. Klicka på Inställningar.
    3. Klicka på Autofyll i menyn till vänster.
    4. Klicka på Lösenord.
    5. Inaktivera alternativet Erbjud att spara lösenord.
    6. Inaktivera alternativet Automatisk inloggning.
  4. Gå till chrome://extensions och inaktivera eventuella tillägg som kan modifiera webbsidor (t.ex. annonsblockerare) eftersom de kan vara i vägen för lösenordshanterarens tillägg.

Ifall problemet kvarstår, rapportera det som en bugg enligt stegen nedan:

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på fliken HJÄLP.
  3. Klicka på Rapportera ett problem.
  4. Följ instruktionerna.

ExpressVPN för Android:

Om autofyll inte funkar på någon webbplats, följ de här stegen och kolla om problemet är löst efter varje steg:

1. Öppna ExpressVPN:s app.
  2. Tryck på fliken Alternativ.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på Aktivera autofyll för inloggningsuppgifter.
  5. Följ instruktionerna.

Ifall problemet kvarstår, rapportera det som en bugg genom att följa stegen nedan:

1. I appen trycker du på Hjälp > Mejla oss.
  2. Följ instruktionerna.

ExpressVPN för iOS:

Om autofyll inte funkar på en webbplats kanske du inte har aktiverat iOS autofyll. Följ de här stegen för att aktivera det och åtgärda problemet:

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Lösenord.
  3. Tryck på Autofyll lösenord.
  4. Tryck på ExpressVPN för att aktivera det.
  5. Tryck på iCloud Keychain för att inaktivera det.

Ifall problemet kvarstår, rapportera det som en bugg genom att följa stegen nedan:

1. I appen trycker du på Hjälp > Mejla oss.
  2. Följ instruktionerna.