Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Står du fast og trenger litt hjelp?
Snakk med et menneske

Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring) i ExpressVPN-appen for iOS (beta). Du må bli en betabruker for å bruke beta-appen.

Viktig: Beta-utvidelsen for ExpressVPN Keys rulles ut over flere uker og er ikke umiddelbart tilgjengelig for alle betabrukere. Selv om du kanskje ikke kan bruke den og registrere deg for en konto med det samme, kan du ha den installert og vente på å bli varslet når den er tilgjengelig for deg.

Hopp til …

Opprette en konto i ExpressVPN Keys
Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet
Slik bruker du ExpressVPN Keys
Rapportere en feil

Opprette en konto i ExpressVPN Keys

1. Bli en betabruker av ExpressVPN for iOS.
  2. Installer betaversjonen av iOS-appen.
  3. Hvis du ser fanen Passord, følg oppsettsinstruksjonene for å opprette kontoen din:
    1. Lag et hovedpassord.
    2. Lagre gjenopprettingskoden på et trygt sted. Du trenger den for å få tilgang til passordlagringen hvis du glemmer hovedpassordet ditt.
    3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet

Viktig: ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i beta på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i iOS and Android.
Viktig: Hvis du registrerte deg for ExpressVPN via den gratis prøveversjonen i appen på Android eller iOS, må du opprette et passord (og en e-postadresse) for ExpressVPN-kontoen din før du setter opp ExpressVPN Keys på dine andre enheter.

Hvis du allerede har satt opp ExpressVPN Keys-kontoen din og ønsker å bruke ExpressVPN Keys på en annen enhet:

1. Installer ExpressVPN Keys på en annen enhet:
  2. Følg instruksjonene for å aktivere passordlagringen.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.
  4. Lås opp passordlagringen.

Dine brukernavn og passord synkroniseres automatisk på alle enhetene dine.