Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Har du fastnat och behöver hjälp?
Prata med en människa

I den här guiden får du reda på hur du installerar ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) i ExpressVPN:s app för iOS (beta). För att använda beta-appen behöver du bli beta-användare.

Viktigt: ExpressVPN Keys beta lanseras gradvis under flera veckors tid och blir inte tillgänglig för alla beta-användare direkt. Även om du inte kan börja använda det och registrera ett konto omedelbart, låt det vara installerat och vänta på ett meddelande om att det blivit tillgängligt för dig.

Gå direkt till…

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto
Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet
Så använder du ExpressVPN Keys
Rapportera en bugg

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto

1. Bli beta-användare av ExpressVPN för iOS.
  2. Installera betaversionen av iOS-appen.
  3. Om du ser fliken Lösenord, följ instruktionerna för att skapa ditt konto:
    1. Skapa ett primärt lösenord.
    2. Spara återställningskoden på ett säkert ställe. Du kommer behöva den för att komma åt lösenordshanteraren om du förlorar ditt primära lösenord.
    3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för omedelbar assistans.

Tillbaka till toppen

Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet

Viktigt: ExpressVPN Keys finns för närvarande även som beta på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för Android.
Viktigt: Om du registrerade dig på ExpressVPN den kostnadsfria provperioden i appen på Android eller iOS så behöver du ställa in ett lösenord (och en e-postadress) för ditt ExpressVPN-konto innan du ställer in ExpressVPN Keys på dina andra enheter.

Om du redan har skapat ditt ExpressVPN Keys-konto och vill använda ExpressVPN Keys på en annan enhet:

1. Installera ExpressVPN keys på en annan enhet:
  2. Följ instruktionerna för att aktivera lösenordshanteraren.
  3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.
  4. Lås upp lösenordshanteraren.

Dina inloggningar kommer synkas automatiskt på alla dina enheter.