Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel als bèta beschikbaar voor Windows, Mac en Linux via de Chrome browserextensie en in de ExpressVPN Android app. Aan de bèta versie voor iOS wordt nog gewerkt.

Een wachtwoordmanager maakt het veel makkelijker om de wachtwoorden die u dagelijks gebruikt te beheren. U hoeft niet alle inlognamen en wachtwoorden te onthouden, ze op onveilige plaatsen te bewaren of ze steeds te resetten, uw wachtwoordmanager onthoudt en beschermt ze allemaal voor u. U hoeft zelf maar één wachtwoord te onthouden: het primaire wachtwoord dat u maakt wanneer u de wachtwoordmanager installeert. Het bewaart ook nieuwe inloginformatie met een enkele klik, vult automatisch formulieren in en laat u snel en zonder moeite inloggen op uw favoriete websites.

U kunt de wachtwoordmanager ook gebruiken om unieke, complexe wachtwoorden te genereren die voor hackers veel lastiger te kraken zijn, en uzelf te beschermen tegen phishing, want hij vult uw inloggegevens niet in op een website die niet overeenkomt met de URL van uw opgeslagen inloginformatie.