Stuck and need some help?

Talk to a Human

Deze gids laat u zien hoe u uw ExpressVPN wachtwoord kunt veranderen.

NB: Dit proces kunt u alleen doorlopen op de ExpressVPN website, niet via de ExpressVPN app.

Als u uw wachtwoord vergeten bent, raadpleeg dan Hoe herstelt u een verloren of vergeten wachtwoord.

Stap 1 – Log in op uw ExpressVPN account

Log in op uw account met uw huidige wachtwoord.

Stap 2 – Ga naar het scherm Wachtwoord veranderen

Na het inloggen klikt u op Wachtwoord veranderen in het menu aan de linkerkant.

Stap 3 – Verander uw wachtwoord

In het scherm Wachtwoord veranderen:

1. Voer uw huidige wachtwoord in
  2. Voer uw nieuwe wachtwoord in
  3. Voer uw nieuwe wachtwoord nogmaals in
  4. Klik op Wachtwoord veranderen

Voer uw nieuwe ExpressVPN wachtwoord in en sla het op.

Als het goed is, is uw wachtwoord nu veranderd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.