Contact ExpressVPN Support if you need help.
Nu hulp nodig?
Use ExpressVPN on your devices.
Moeten uw account instellingen veranderen?
Mijn account beheren

Deze gids laat u zien hoe u uw ExpressVPN wachtwoord kunt veranderen. Dit proces kunt u alleen doorlopen op de ExpressVPN website, niet via de ExpressVPN app.

Belangrijk: Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Om het wachtwoord van uw ExpressVPN account te veranderen:

1. Log in bij uw ExpressVPN account.
  2. Klik op Wachtwoord wijzigen.Klik op "Wachtwoord veranderen."
  3. Voer uw huidige wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord in.
  4. Klik op Nieuw wachtwoord instellen. Select "Voer nieuw wachtwoord in."

U ziet het volgende bericht: “Wachtwoord met succes gewijzigd”.