Contact ExpressVPN Support if you need help.
Nu hulp nodig?
Use ExpressVPN on your devices.
Moeten uw account instellingen veranderen?
Mijn account beheren

Deze gids laat u zien hoe u uw ExpressVPN wachtwoord kunt veranderen.

NB: Dit proces kunt u alleen doorlopen op de ExpressVPN website, niet via de ExpressVPN app.

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt uw wachtwoord resetten.

Om het wachtwoord van uw ExpressVPN account te veranderen:

1. Ga naar uw ExpressVPN account.
  2. Klik in de menubalk aan de linkerkant op Wachtwoord wijzigen.On the left sidebar, click "Change Password."
  3. Voer uw huidige wachtwoord in en uw nieuwe wachtwoord. Klik op Verzend nieuw wachtwoord.
    Click "Submit new password."

U ziet het volgende bericht: “Wachtwoord met succes gewijzigd”.