De snelkoppelingen functionaliteit verschijnt op uw ExpressVPN homescherm nadat u met de VPN verbinding hebt gemaakt. (Dit verschijnt niet de allereerste keer dat u verbindt, maar vanaf de tweede keer.)

Snelkoppelingen maken het eenvoudig om snel apps en websites te openen direct vanuit de ExpressVPN app wanneer u verbonden bent. Als u regelmatig een aantal favoriete bestemmingen bezoekt na het verbinden met de VPN, zorgt het toevoegen als snelkoppelingen ervoor dat u niet elke keer terug hoeft naar het homescherm of de browser van uw apparaat om het te zoeken.

U bent verbonden met ExpressVPN.

Om een app of website te openen, tikt u op het bijbehorende pictogram.

Als u minder dan vijf shortcuts hebt geselecteerd, kunt u er een toevoegen door te tikken op Pictogram toevoegen. .

U kunt ook snelkoppelingen toevoegen of verwijderen door te tikken op Menu icon. > Settings > App en website snelkoppelingen.

Tik op "App en website snelkoppelingen."

Onder Toevoegen kunt u tot wel vijf snelkoppelingen toevoegen.

U kunt een snelkoppeling toevoegen of verwijderen.

Deze apps of websites kunt u rechtstreeks vanuit het ExpressVPN homescherm openen wanneer u met de VPN verbonden bent.

Om een app of website aan de lijst van snelkoppelingen toe te voegen, tikt u op Toevoegen pictogram. . Om een snelkoppeling te verwijderen, tikt u op Verwijderen pictogram. .