Met ExpressVPN Keys kun je ook je creditcard- of bankpasgegevens opslaan, naast inloggegevens en beveiligde notities. Het kun ook je kaartgegevens automatisch invullen op websites, zodat je veilig en gemakkelijk online aankopen kunt doen.

Spring naar…

Je creditcard- of bankpasgegevens toevoegen
Je creditcard- of bankpasgegevens bewerken of verwijderen
Je kaartgegevens importeren
Je creditcard- of bankpasgegevens automatisch invullen

Je creditcard- of bankpasgegevens toevoegen

ExpressVPN Keys Chrome extensie

1. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Ontgrendel de wachtwoordmanager.
  3. Klik op Add icon..
  4. Klik op Creditcard/bankpas toevoegen.
  5. Vul de velden in.
  6. Klik op Opslaan.

ExpressVPN voor Android of iOS

1. Op je Android- of iOS-apparaat open je de ExpressVPN-app.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Ontgrendel de wachtwoordmanager.
  4. Tik op Add icon..
  5. Tik op Creditcard/bankpas toevoegen.
  6. Vul de velden in.
  7. Tik op OPSLAAN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je creditcard- of bankpasgegevens bewerken of verwijderen

ExpressVPN Keys Chrome extensie

1. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  3. Vind en bewerk je creditcardgegevens.
  4. Klik op Bewerken.
    • Om te bewerken, wijzig je informatie en klik op Opslaan.
    • Om te verwijderen, klik op Verwijderen > Permanent verwijderen.

ExpressVPN voor Android of iOS

1. Op je Android- of iOS-apparaat open je de ExpressVPN-app.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Ontgrendel de wachtwoordmanager.
  4. Zoek en tik op je kaartgegevens.
  5. Tik op WIJZIGEN.
    • Om te bewerken, wijzig je je gegevens en tik je vervolgens op OPSLAAN.
    • Om te verwijderen, tik je op Creditcard verwijderen > PERMANENT VERWIJDEREN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je kaartgegevens importeren

Je kunt je creditcardgegevens importeren in ExpressVPN Keys vanuit andere wachtwoordmanagers, zoals 1Password, Dashlane, LastPass of Bitwarden. Volg deze instructies.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je creditcard- of bankpasgegevens automatisch invullen

Belangrijk: Automatisch invullen van creditcardgegevens is beschikbaar in de ExpressVPN-app voor Android en later in de ExpressVPN Chrome-browserextensie.

ExpressVPN Keys kan je creditcard- of bankpasgegevens automatisch invullen op websites, zodat je veilig en gemakkelijk online aankopen kunt doen. Volg deze instructies.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.