Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN Keysin (ExpressVPN:n salasanaohjelma) Chrome-laajennus asennetaan.

Jotta voit käyttää laajennusta, tarvitset Windows-, Mac- tai Linux-laitteeseen asennetun ExpressVPN-sovelluksen sekä ExpressVPN-tilin.

Tärkeää: ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus julkaistaan vaiheittain useamman kuukauden aikana, eikä se ole välittömästi saatavilla kaikille käyttäjille. Vaikka et ehkä pysty käyttämään Keysiä tai luomaan sinne käyttäjää välittömästi, pidä laajennus asennettuna. Saat ilmoituksen, kun se on käytettävissäsi.

Siirry osioon…

ExpressVPN Keys -tilin luominen
ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella
ExpressVPN Keysin käyttäminen
Virheestä ilmoittaminen

ExpressVPN Keys -tilin luominen

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Sinua voidaan pyytää asentamaan ja aktivoimaan ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio Windows-, Mac- tai Linux-laitteella. Tässä tapauksessa seuraa annettuja ohjeita.
  3. Luo ExpressVPN Keys -tili seuraamalla näitä ohjeita:
    1. Luo pääsalasana.
    2. Ota palautuskoodi varmaan talteen. Tarvitset sitä saadaksesi pääsyn salasanojen hallintaan, jos unohdat pääsalasanasi.
    3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.
    4. Sinulle annetaan mahdollisuus tuoda kirjautumistietoja muista salasanaohjelmista tai verkkosivustoilta. Jos ohitat tämän vaiheen, pääset kirjautumaan sisään ensimmäistä kertaa manuaalisesti.

Kirjautuessasi sovelluksiin tai verkkosivustoille salasanojen hallinta kehottaa sinua tallentamaan kirjautumistietosi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN Keysin käyttöönotto toisella laitteella

Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Jos sinulla on jo ExpressVPN Keys -tili ja haluat käyttää ExpressVPN Keysiä toisella laitteella, seuraa näitä ohjeita:

1. Asenna ExpressVPN Keys uudelle laitteellesi:
  2. Seuraa annettuja ohjeita ottaaksesi salasanojen hallinnan käyttöön.
  3. Syötä pyydettäessä kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.
  4. Avaa salasanojen hallinta.

Kirjautumistietosi tallentuvat ja ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN Keysin käyttäminen

Siirry alla oleviin oppaisiin saadaksesi tarkempia ohjeita ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksen käyttöön liittyen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Virheestä ilmoittaminen

Jos kohtaat ongelmia selainlaajennuksen beta-versiota käyttäessäsi, seuraa näitä ohjeita:

1. Klikkaa ExpressVPN Keysin Chrome-laajennusta.
  2. Siirry TUKI-osioon.
  3. Valitse Ilmoita ongelmasta.