Tämä opas näyttää, miten poistat ExpressVPN-sovelluksen eri laitteista. Napsauta laitettasi alla olevasta luettelosta siirtyäksesi tarvitsemiisi ohjeisiin.

Siirry osioon…

Windows
Mac
Android
iOS
Apple TV
Android TV
Fire TV
Linux
Chromebook
Reitittimet

Windows

Alla olevat ohjeet koskevat Windows 11 ja Windows 10 -versioita.

Windows 11

ExpressVPN-sovelluksen poistamiseen Windows 11:ssä on useita tapoja.

Poista käytöstä Käynnistä-valikosta

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painike. > Kaikki sovellukset ja etsi luettelosta ExpressVPN-sovellus.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ExpressVPN-sovellusta ja valitse Poista asennus. Sinut viedään Ohjauspaneeliin.
  3. Ohjauspaneelissa napsauta hiiren kakkospainikkeella ExpressVPN-sovellusta ja valitse Poista asennus.

Poista Asetukset-valikosta

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painike. > Asetukset Asetukset-kuvake. > Sovellukset > Sovellukset ja ominaisuudet.
  2. Etsi ExpressVPN-sovellus, sitten napsauta Pystypisteet.> Poista asennus.

Poista käytöstä Ohjauspaneelista

1. Kirjoita hakukenttään tehtäväpalkissa Ohjauspaneeli ja valitse se tuloksista.
  2. Napsauta Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot.
  3. Etsi ExpressVPN-sovellus ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
  4. Valitse Poista asennus tai Muuta/Poista asennus, sitten seuraa ohjeita.
Windows 10

Siirry Windowsin työpöydältä kohtaan Asetukset > Sovellukset.

Selaa ohjelmaluetteloa, kunnes löydät ExpressVPN:n. Valitse ExpressVPN ja napsauta sitten Poista asennus.

Napsauta "Poista käytöstä."

Jos huomaat, että ExpressVPN on edelleen listattu käytettävissä olevana yhteytenä poiston jälkeen:

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painike. , ja paina sitten Windows-näppäin + R käynnistääksesi Suorita-komennon.
  2. Kirjoita Suorita-komennossa ncpa.cpl ja paina sitten Enter siirtyäksesi Verkkoyhteydet-ikkunaan.
  3. Verkkoyhteydet-ikkunassa napsauta hiiren kakkospainikkeella WAN Miniport, joka on merkitty ExpressVPN.
  4. Napsauta Poista.
  5. Siirry Windowsin työpöydältä kohtaan Asetukset > Verkko & Internet > VPN.
  6. Jos näet ExpressVPN:n käytettävissä olevana yhteytenä, poista se.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mac

Poistaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Mac-tietokoneestasi:

1. Sulje ExpressVPN-sovellus.
  2. Napsauta Finderia Macisi Dockissa. Finder-kuvake näyttää siniseltä hymyilevältä kasvolta.
  3. Napsauta Sovellukset.
  4. Napsauta Työkalut. Saatat joutua vierittämään löytääksesi sen.5. Napsauta Pääte.6. Kopioi ja liitä tämä komento suoraan Päätteeseen: /Applications/ExpressVPN.app/Contents/Resources/uninstall.tool Paina return-näppäintä suorittaaksesi juuri liittämäsi komennon. 7. Kirjoita “yes” kysyttäessä, ja sitten syötä salasanasi vahvistaaksesi, että haluat poistaa sovelluksen tietokoneeltasi. Syötä käyttäjänimesi ja salasanasi poistaaksesi ExpressVPN-sovelluksen. 8. Sulje Pääte. ExpressVPN on poistettu tietokoneestasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Android

Poista ExpressVPN Android-laitteeltasi:

1. Pidä ExpressVPN-kuvaketta painettuna kotinäytöllä. Napauta sen jälkeen Info-kuvake. .
  2. Napauta Poista, sitten napauta OK.

Napauta “OK” poistaaksesi ExpressVPN.
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

iOS

Poista ExpressVPN iPhonesta, iPadista tai iPodista:

1. Pidä ExpressVPN-kuvaketta painettuna, kunnes sovelluskuvakkeet alkavat heilua. Napauta Poista appi.Napauta "Poista sovellus."
  2. Napauta Poista poistaaksesi sovelluksen. Sovellus on nyt poistettu laitteestasi. Napauta "Poista" poistaaksesi sovelluksen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Apple TV

Poista ExpressVPN Apple TV:stäsi:

1. Etsi ExpressVPN-sovellus Apple TV:si kotinäytöltä, pidä sitten kosketuslevyn keskustaa painettuna (Siri Remote 2. sukupolvi tai myöhempi) tai kosketusaluetta (Siri Remote 1. sukupolvi).
  2. Valitse Poista appi.
  3. Valitse Poista tai Siirrä sivuun.

Siirrä sivuun poistaa sovelluksen Koti-näytöltä vapauttaen tallennustilaa. Apple TV kuitenkin säilyttää ExpressVPN-sovelluksen tiedot, jos asennat sen uudelleen.

Poista poistaa myös ExpressVPN-sovelluksen tiedot. Voit ladata sovelluksen uudelleen, mutta tallennetut tiedot eivät välttämättä palaudu.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Android TV

ExpressVPN-sovelluksen poistaminen Android TV:stä:

1. Siirry kohtaan Sovellukset ja etsi ExpressVPN.
  2. Valitse ja pidä ExpressVPN-sovellusta painettuna, sitten valitse Poista asennus.Valitse "Poista asennus."
  3. Valitse OK. Sovellus on nyt poistettu Android TV:stäsi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Fire TV

ExpressVPN-sovelluksen poistaminen Fire TV:stää:

1. Fire-laitteellasi, siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Asennettujen sovellusten hallinta.
  2. Vieritä listaa alaspäin löytääksesi ExpressVPN:n.
  3. Valitse Poista asennus > Poista asennus. Sovellus on nyt poistettu Fire-laitteestasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Linux

ExpressVPN-sovelluksen poistaminen Linuxissa, suorita seuraavat komennot riippuen Linux-jakelupaketistasi:

Ubuntu / Debian / Mint:

sudo dpkg -r expressvpn

Fedora:

sudo dnf remove expressvpn
Suorita komento ExpressVPN:n poistamiseksi.
Arch:

pacman -R expressvpn

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Chromebook

ExpressVPN-sovelluksen poistaminen Chromebookista:

1. Työpöydälläsi valitse "Google Play" kuvake.. Valitse Play Store -kuvake.
  2. Play Kaupan hakupalkissa hae ExpressVPN. Valitse ExpressVPN. Napsauta Poista asennus.Napsauta "Poista asennus."
  3. Napsauta OK poistaaksesi sovelluksen. Sovellus on nyt poistettu laitteestasi.Napsauta “OK” poistaaksesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Reitittimet

Löydät oppaan alkuperäisen laiteohjelmiston palauttamiseen ExpressVPN:ää käyttävälle reitittimelle täältä.