Ota yhteyttä tukeen

ExpressVPN:n Älykäs sijainti valitsee automaattisesti sinulle parhaan VPN-sijainnin. Älykäs sijainti -algoritmi järjestää VPN-sijainnit käyttämällä anonyymejä mittareita, kuten latausnopeutta, latenssia ja etäisyyttä.

Huomio: Älykkään sijainnin kytkeminen ”pois päältä” ei ole mahdollista. Muodostaaksesi yhteyden toiseen sijaintiin, seuraa näitä vaiheita.

Siirry kohtaan…

Kenen pitäisi käyttää Älykäs sijainti -toimintoa?
Kuinka Älykkääseen sijaintiin muodostetaan yhteys?
Yhteyden muodostaminen eri palvelinsijaintiin

Kenen pitäisi käyttää Älykäs sijainti -toimintoa?

Jos yhteyden nopea muodostaminen ja selaaminen parhailla nopeuksilla selaaminen tärkeyslistasi kärjessä, Älykäs sijainti pystyy suosittelemaan sinulle sijaintia.

Jos sinulla ei ole toiveita sen suhteen, mihin palvelimeen yhteys muodostetaan, harkitse siinä tapauksessa Älykkään sijainnin käyttämistä oletuksena.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Kuinka Älykkääseen sijaintiin muodostetaan yhteys?

Muodostaaksesi yhteyden Älykästä sijaintia käyttämällä Windowsilla, Androidilla tai iOS-sovelluksilla, klikkaa tai napauta VPN PÄÄLLÄ -painiketta.

Klikkaa yhdistääksesi ExpressVPN Mac-laitteella.

Muodostaaksesi yhteyden Älykästä sijaintia käyttämällä Linux-sovelluksessa, syötä expressvpn connect smart

alykas-yhteys

Reitittimille suunnatussa ExpressVPN-sovelluksessa sinut yhdistetään Älykkääseen sijaintiin oletuksena.

ExpressVPN-reititinsovellus on yhdistetty.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Yhteyden muodostaminen eri palvelinsijaintiin

Tarvitsetko apua sijainin valitsemisessa? Katso paras opas VPN-palvelinsijainnin valitsemiseen.

Jos haluat muodostaa yhteyden toisiin sijainteihin, voit myös avata suositeltujen sijaintien luettelon.

• Windows-, Mac-, Android- tai iOS-sovelluksissa: Valitse VALITSE SIJAINTI > Suositellut-välilehti > kaksoisnapauta valitsemaasi sijaintia. Voit selata kaikkia sijainteja tai etsiä tiettyä sijaintia yhteyden muodostamiseen.
  • Linux-sovelluksessa: syötä expressvpn list ja valitse yksi ”Y”-merkityistä suositelluista sijainneista. Syötä seuraavaksi expressvpn connect [location name] muodostaaksesi yhteyden suositeltuun sijaintiin. Voit myös käyttää tätä käskyä muodostaaksesi yhteyden valitsemaasi sijaintiin.
  • ExpressVPN-sovellus reitittimille: Siirry reititinsovelluksen hallintapaneliin, valitse luettelosta sijainti VPN-päävälilehdessä muodostaaksesi siihen yhteyden. Voit myös valita Kaikki sijainnit tai etsiä tiettyä sijaintia yhteyden muodostamiseen.

Jos olet aiemmin muodostanut yhteyden eri palvelinsijaintiin, voit palata Älykkääseen sijaintiin valitsemalla Älykäs sijainti -merkinnällä varustetun sijainnin.

Klikkaa Älykästä sijaintia.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.