Denne vejledning viser dig versionerne af forskellige enheder, der er kompatible med de nyeste versioner af ExpressVPN-appen. De seneste appversioner kommer med forbedringer af sikkerhed databeskyttelse, men er muligvis ikke kompatible med ældre enhedsversioner.

Gå til…

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Routere

Windows

ExpressVPN-appen til Windows kræver Windows 7 eller nyere for at kunne køre. Find ud af, hvilken Windows-version, du bruger.

Hvis du bruger Windows 7 eller nyere, kan du bruge ExpressVPN-appen til Windows.

Hvis du bruger Windows Vista eller ældre:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Mac

ExpressVPN Mac-appen kræver macOS 10.13 eller nyere. Find ud af, hvilken version af Mac du bruger.

Mac-operativsystemUnderstøttet ExpressVPN-version
macOS 10.13 eller nyereBrug ExpressVPN-appen til Mac.
Mac OS X 10.11 eller macOS 10.12App-understøttelse for disse versioner er begrænset. Opgrader til macOS 10.13 eller nyere for at bruge den fulde version af appen. Få mere at vide om begrænset app-understøttelse til Mac OS X 10.11 og macOS 10.12.
Mac OS X 10.10 eller ældreExpressVPN-appen til Mac understøtter ikke disse versioner. Opgrader til macOS 10.13 eller nyere. Hvis du ikke kan opgradere, skal du bruge den manuelle OpenVPN-konfiguration.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Android

ExpressVPN-appen til Android  kræver Android 5 eller nyere for at kunne køre. Find ud af, hvilken version af Android du bruger.

Hvis du bruger Android 5 eller nyere, kan du bruge ExpressVPN-appen til Android.

Hvis du bruger Android 4.4 eller ældre:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

iOS

ExpressVPN-appen til iOS kræver iOS 12 eller nyere for at kunne køre. Find ud af, hvilken iOS-version, du bruger.

ExpressVPN-appen til iOS er kompatibel med iOS 12 til iOS 14, men understøttelsen er begrænset. Opdater din iOS-enhed for at downloade den nyeste version af appen og få adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Hvis du bruger en kompatibel version af iOS, kan du bruge ExpressVPN-appen til iOS.

Hvis du bruger iOS 11 eller ældre, skal du opdatere din iOS for at downloade den seneste version af appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Linux

ExpressVPN-appen til Linux er kompatibel med følgende Linux-versioner:

• Ubuntu: 20.04 og senere
  • Debian: 10 og senere
  • Fedora: 37 og senere
  • Arch: Seneste udgivelse
  • Raspberry Pi (armhf): Pi OS 10 og senere
  • Mint: Linux Mint 20 og senere

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Routere

ExpressVPN til routere er kompatibel med følgende routermodeller:

Asus

• RT-AC68U (op til v3)
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

ExpressVPN

• ExpressVPN Aircove AX1800

Linksys

• Linksys EA6200
  • Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT1900ACS V2
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys WRT32X

Netgear

• Netgear R6300v2
  • Netgear R6700v3
  • Netgear R6400v2
  • Netgear Nighthawk R7000
  • Netgear Nighthawk R7000P

Hvis din router ikke er kompatibel med ExpressVPN, kan du tjekke listen over routere, der understøtter ExpressVPN’s manuelle konfigurationer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.