Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp Chrome-utvidelsen for ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring).

For å bruke utvidelsen må du ha ExpressVPN-appen installert på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet samt en ExpressVPN-konto.

Viktig: ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen rulles ut over flere måneder og er ikke tilgjengelig for alle brukere umiddelbart. Selv om du kanskje ikke kan bruke den og registrere deg for en konto umiddelbart, beholder du den installert og du vil bli varslet når den er tilgjengelig for deg.

Hopp til …

Opprette en konto i ExpressVPN Keys
Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet
Slik bruker du ExpressVPN Keys
Rapportere en feil

Opprette en konto i ExpressVPN Keys

1. Installer Chrome-utvidelsen for ExpressVPN Keys.
  2. Du kan bli bedt om å installere og aktivere den nyeste versjonen av ExpressVPN på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet. Følg instruksjonene.
  3. Følg oppsettsinstruksjonene for å opprette en konto i ExpressVPN Keys:
    1. Opprett et hovedpassord.
    2. Lagre gjenopprettingskoden på et trygt sted. Du trenger den for å få tilgang til passordlagringen hvis du glemmer hovedpassordet ditt.
    3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.
    4. Du vil bli bedt om å importere dine brukernavn og passord som er lagret i andre passordlagringsapper eller -nettsteder. Hvis du velger å hoppe over dette steget, kan du gå videre for å legge til ditt første passord manuelt.

Når du logger deg inn i apper eller nettsteder, vil du bli bedt om å lagre innloggingsdetaljene dine.