Denne veiledningen vil forklare hvordan du sier opp ExpressVPN-abonnementet ditt før abonnementet løper ut.

Viktig: For å kansellere abonnementet ditt, må du gå til appbutikken eller ExpressVPN-nettstedet. Du kan ikke kansellere abonnementet ditt i ExpressVPN-appen.

Hopp til…

Abonnement som betales med kredittkort eller PayPal
Abonnementer som betales via en app-butikk (Apple App Store eller Google Play-butikk
Abonnement som betales med Bitcoin eller Paymentwall
Hva skjer med påloggingene som er lagret på ExpressVPN Keys-kontoen min?

Abonnementer som betales med kredittkort eller PayPal

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Velg Mitt abonnement fra menyen til venstre og trykk deretter Endre abonnementsinnstillinger.
  3. Velg Slå av automatisk fornyelse, og følg deretter veiledningene til du ser «Abonnementet ditt har blitt kansellert».

Etter at du har slått av automatisk fornyelse, vil du ikke bli fakturert for en ny abonnementssyklus. Du kan fortsatt bruke ExpressVPN til siste dag av abonnementssyklusen din.

Lær hvordan du fornyer abonnementet ditt.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Abonnementer som betales via en app-butikk (Apple App Store eller Google Play-butikk

For å unngå kostnader må du avbestille minst 24 timer før slutten av den gratis prøveperioden eller neste faktureringsdato. Ellers vil kontoen din automatisk bli fakturert basert på den valgte planen.

For a kansellere den gratis prøveperioden eller abonnementet på iOS eller Android:

1. Åpne App Store eller Play Store-appen. Sørg for at du er logget på kontoen du brukte for å få din gratis prøveversjon eller abonnement.
  2. Åpne listen over abonnementer ved å klikke på profilikonet øverst til høyre.
    • På Android trykker du på Betaling og abonnementer > Abonnementer.
    • På iOS trykker du på Abonnementer
  3. Velg ExpressVPN og følg instruksjonene for å kansellere.

Etter at du kansellerer kan du fortsatt bruke ExpressVPN til den siste dagen av din nåværende abonnementssyklus.