ExpressVPN tilbyr tre abonnementsplaner:

ABONNEMENTSPLAN PRIS/MÅNED
12 måneder8,32 $*
6 måneder9,99 $*
1 måned12,95 $

Hvert abonnement faktureres i USD og kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Abonnementer kjøpt med visse betalingsmetoder, for eksempel kredittkort, PayPal, kjøp i Apple- og Google Play-apper, fornyes automatisk som standard. Du kan slå av automatisk fornyelse for å unngå å bli belastet ved slutten av abonnementet.

*Disse prisene gjelder for ditt første abonnementsår. Fornyelsespriser kan endres, og du vil få 30-dagers forhåndsvarsel.

Har du flere spørsmål om ExpressVPN-abonnementer? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte.