Deze handleiding leert u hoe u Mouse Toggle gebruikt op Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Stick. Mouse Toggle vereenvoudigt de bediening van de ExpressVPN app op Fire TV en Fire TV Stick.

NB: Mouse Toggle is een betaalde app van derden en is niet gelieerd aan ExpressVPN. U heeft Mouse Toggle niet echt nodig om ExpressVPN te bedienen.

Download en open Downloader op uw Fire TV of Fire TV Stick (vaak zegt men gewoon Fire Stick).

Amazon Fire TV scherm met Downloader button gemarkeerd.

In Downloader gaat u naar Instellingen en zet u een vinkje in het vakje naast Enable JavaScript.

Downloader instellingsscherm met Enable JavaScript vakje gemarkeerd.

Ga naar het tabblad Home en voer de volgende URL in: http://tinyurl.com/firetvmouse. Dit is een verkorte URL naar de locatie waar u de Mouse Toggle APK kunt downloaden.

Tabblad Home met de verkorte APK url gemarkeerd in de adresbalk.

Klik op DOWNLOAD APK.

Browser tabblad met Download APK button gemarkeerd.

Als het downloaden klaar is krijgt u de vraag of u de applicatie wilt downloaden. Klik op INSTALLEREN.

Mouse Toggle scherm met Installeren button gemarkeerd.

Als de installatie is voltooid klikt u op OPENEN.

Mouse Toggle scherm met Openen button gemarkeerd.

Zorg ervoor dat in de lijst met instellingen Enable the mouse service is geschakeld naar ON.

Mouse Toggle scherm met Enable the mouse service schakelaar ingesteld op aan.

Gefeliciteerd! U hebt de Mouse Toggle dienst ingeschakeld voor Fire TV. U kunt hem nu gebruiken om apps op uw Fire TV te bedienen, waaronder ook de ExpressVPN app.

Om de muis te gebruiken klikt u twee keer snel op de play/pause knop op uw afstandsbediening. Op het scherm verschijnt een cirkeltje dat de muisindicatie voorstelt. Om de muis uit te schakelen herhaalt u dezelfde handelingen.