Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Kun kirjaudut ExpressVPN:n iOS- tai Android-sovellukseen ilmaista kokeilua varten, sinua ei vaadita asettamaan salasanaa (eikä sähköpostiosoitetta). Ilman niitä voit luoda ExpressVPN Keys -tilin ja käyttää sitä laitteella, jota käytit ilmaiseen kokeiluusi. Et kuitenkaan voi ottaa käyttöön ExpressVPN Keysiä kaikilla laitteillasi.

Jotta voit ottaa ExpressVPN Keysin käyttöön muilla laitteillasi, sinun täytyy asettaa ExpressVPN-tilillesi salasana (ja sähköpostiosoite).

Siirry osioon…

ExpressVPN:n iOS-sovellus
ExpressVPN:n Android-sovellus

ExpressVPN:n iOS-sovellus

Jotta voit ottaa ExpressVPN Keysin käyttöön muilla laitteillasi, sinun täytyy asettaa ExpressVPN-tilillesi salasana ja sähköpostiosoite:

1. Avaa ExpressVPN:n iOS-sovellus.
  2. Napauta Valinnat > Tili.
  3. Napauta Aseta sähköpostiosoite.
  4. Syötä sähköpostiosoite. Napauta Lisää sähköposti.
  5. Napauta Vahvista.
  6. Saat vahvistusviestin, jossa on linkki salasanan asettamista varten.
  7. Napauta sähköpostissa Aseta salasana ja hanki sovellukset.
  8. Seuraa annettuja ohjeita.
  9. Ota ExpressVPN Keys käyttöön muilla laitteillasi:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n Android-sovellus

Jotta voit ottaa ExpressVPN Keysin käyttöön muilla laitteillasi, sinun täytyy asettaa ExpressVPN-tilillesi salasana sitä pyydettäessä tai seuraavia vaiheita seuraamalla:

1. Siirry salasanan uusimissivulle asettaaksesi salasanan.
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  3. Seuraa annettuja ohjeita.
  4. Kun olet lisännyt salasanan, voit ottaa ExpressVPN Keysin käyttöön muilla laitteillasi:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.