Når du tilmelder dig den gratis prøveperiode i ExpressVPN-appen til iOS eller Android, behøver du ikke at angive en adgangskode (og en e-mailadresse). Uden dem kan du stadig oprette en konto på ExpressVPN Keys og bruge appen på den enhed, som du tilmeldte dig den gratis prøveperiode med. Du kan dog ikke konfigurere eller bruge ExpressVPN Keys på alle dine andre stationære eller mobile enheder.

Hvis du vil konfigurere ExpressVPN Keys på dine andre enheder, skal du angive en adgangskode (og en e-mailadresse) for din ExpressVPN-konto.

Gå til…

ExpressVPN til iOS
ExpressVPN til Android

ExpressVPN til iOS

Hvis du vil konfigurere ExpressVPN Keys på dine andre enheder, skal du angive en adgangskode og en e-mailadresse for din ExpressVPN-konto.

1. Åbn ExpressVPN-appen til iOS.
  2. Tryk på Valgmuligheder > Konto.
  3. Tryk på Angiv e-mailadresse.
  4. Angiv en e-mailadresse. Tryk på Tilføj e-mail.
  5. Tryk på Bekræft.
  6. Du modtager en bekræftelsesmail, der indeholder et link til at indstille en adgangskode.
  7. I e-mailen skal du trykke på Angiv adgangskode og Hent apps.
  8. Følg vejledningen.
  9. Opsæt ExpressVPN Keys på dine andre enheder:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

ExpressVPN til Android

Hvis du vil konfigurere og bruge ExpressVPN Keys på dine andre enheder, skal du angive en adgangskode for din ExpressVPN-konto, når du bliver bedt om det, eller ved at følge disse trin.

1. Gå til siden Nulstil adgangskode for at indstille en adgangskode.
  2. Angiv din e-mailadresse.
  3. Følg vejledningen.
  4. Når du har tilføjet en adgangskode, kan du konfigurere ExpressVPN Keys på dine andre enheder.