Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s adgangskodeadministrator).

For at bruge udvidelsen skal du have ExpressVPN-appen installeret på din Windows-, Mac- eller Linux-enhed og en ExpressVPN-konto.

Vigtigt: Betaudvidelsen af ExpressVPN Keys bliver lanceret over flere uger og er ikke tilgængelig for alle brugere med det samme. Selvom du måske ikke kan bruge den og oprette en konto med det samme, kan du have den installeret og vente på at blive underrettet, når den er tilgængelig for dig.

Gå til…

Opret en ExpressVPN Keys-konto
Opsæt ExpressVPN Keys på en anden computer
Sådan bruger du ExpressVPN Keys
Rapportér en fejl

Opret en ExpressVPN Keys-konto

1. Installér betaversionen af Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys.
  2. Du kan blive bedt om at installere og aktivere den nyeste version af ExpressVPN på din Windows-, Mac- eller Linux-enhed. Følg instruktionerne.
  3. Følg opsætningsvejledningerne for at oprette en ExpressVPN Keys-konto:
    1. Opret en primær adgangskode.
    2. Gem gendannelseskoden på et sikkert sted. Du skal bruge den for at tilgå din adgangskodeadministrator, hvis du mister den primære adgangskode.
    3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din e-mail.
    4. Du vil blive bedt om at importere dine logins, der er gemt i andre adgangskodeadministratorapps eller hjemmesider. Hvis du vælger at springe dette trin over, kan du fortsætte med at tilføje dit første login manuelt.

Når du logger ind på apps eller hjemmesider, vil adgangskodeadministratoren bede dig om at gemme dine loginoplysninger.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opsæt ExpressVPN Keys på en anden computer

Vigtigt: ExpressVPN Keys er lige nu tilgængelig som betaversion på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Hvis du allerede har oprettet din ExpressVPN Keys-konto og ønsker at bruge ExpressVPN Keys på en anden enhed:

1. På en anden enhed skal du, for at installere ExpressVPN Keys, gøre nedenstående:
  2. Følg vejledningerne for at aktivere adgangskodeadministratoren.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den sekscifrede bekræftelseskode, der er blevet sendt til din e-mail.
  4. Lås adgangskodeadministratoren op.

Dine logins vil automatisk blive synkroniseret på tværs af dine enheder.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan bruger du ExpressVPN Keys

For at lære, hvordan du bruger ExpressVPN Keys, skal du læse de rigtige vejledninger:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Rapportér en fejl

Hvis du støder på problemer, mens du bruger betaversionen af browserudvidelsen:

1. Klik på ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Klik på fanen HJÆLP.
  3. Klik på Rapportér et problem.