ExpressVPN’s Smart Location-funktion vælger automatisk VPN-serverplaceringen, der giver den optimale oplevelse for dig. Smart Location-algoritmen vælger denne placering baseret på nøglemålinger såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Bemærk: Det er ikke muligt at slå Smart location “fra”. For at oprette forbindelse til en anden placering, bare følg disse trin.

Gå til…

Hvem bør bruge Smart location?
Hvordan opretter jeg forbindelse til Smart location
Opret forbindelse til en anden serverplacering

Hvem bør bruge Smart location?

Opret forbindelse til en VPN-server ved hjælp af Smart Location, hvis du vil have en sikker forbindelse, der er hurtig og pålidelig, men ikke har en placeringspræference.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan opretter jeg forbindelse til Smart location

Se afsnittet, der svarer til din enhed nedenfor.

Windows, Mac, Android, og iOS

Som standard foreslås Smart Location første gang du opretter forbindelse til ExpressVPN. Vælg On-knappen for at oprette forbindelse.

To connect, tap the On Button.

Linux

For at oprette forbindelse ved hjælp af Smart Location skal du indtaste

expressvpn connect smart

Enter “expressvpn connect smart” to connect to the Smart Location on Linux.

Routere

På ExpressVPN app til routere vil du oprette forbindelse til Smart location placeringen som standard.

By default, you will be automatically connected to the location that provides the optimal experience for you, called Smart Location.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden serverplacering

Bemærk: For at vide, hvilken serverplacering der passer bedst til dine behov, skal du læse den ultimative guide til valg af en VPN-serverplacering.

Opret forbindelse til en anden serverplacering til…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.