ExpressVPN’s Smart Location vælger automatisk VPN-serverplaceringen, der giver den optimale oplevelse for dig. Smart Location-algoritmen vælger denne placering baseret på nøglemålinger såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Bemærk:Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smart Location, kan du oprette forbindelse til en af de 160 VPN-serverplaceringer.

Gå til…

Hvornår skal man bruge Smart location?
Hvordan opretter jeg forbindelse til Smart location
Opret forbindelse til en anden serverplacering

Hvornår skal man bruge Smart location?

Du anbefales at bruge Smart Location, hvis du:

• Ønsker en sikker og privat forbindelse
  • Ønsker at få højere hastigheder. (Du kan også få højere hastigheder ved at oprette forbindelse til en VPN-placering tættest på din fysiske placering)
  • Ikke har en placeringspræference

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smart Location, kan du oprette forbindelse til en af de 160 VPN-serverplaceringer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan opretter jeg forbindelse til Smart location

Se afsnittet, der svarer til din enhed nedenfor.

Windows, Mac, Android, og iOS

Som standard foreslås Smart Location, første gang du opretter forbindelse til ExpressVPN. Vælg On button. for at oprette forbindelse.

To connect, tap the On Button.

Linux

For at oprette forbindelse ved hjælp af Smart Location skal du indtaste

expressvpn connect smart

Enter “expressvpn connect smart” to connect to the Smart Location on Linux.

Routere

På ExpressVPN app til routere vil du oprette forbindelse til Smart location placeringen som standard.

By default, you will be automatically connected to the location that provides the optimal experience for you, called Smart Location.

Hvis du vil oprette forbindelse til Smart Location igen efter at have oprettet forbindelse til andre VPN-lokationer:

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg More icon. på den enhedsgruppe, du ønsker at ændre placering for.
  3. Vælg placeringen under Smart Location.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden serverplacering

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smart Location, kan du oprette forbindelse til en af de 160 VPN-serverplaceringer.

Opret forbindelse til en anden serverplacering til…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.