Har du en fråga? Få den besvarad här!

Vill du ha hjälp via live-chatt? Du kan alltid vända dig till ExpressVPN:s supportteam om du har ytterligare frågor.

Gå till en fråga

VPN: GRUNDERNA
Vad kan jag göra med ett VPN?

EXPRESSVPN-ABONNEMANG
Är ExpressVPN gratis?
Vad ingår i mitt abonnemang?
Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Erbjuder ExpressVPN livstidsabonnemang?
Varför är ExpressVPN dyrare än andra VPN-tjänster?
Kommer jag bli meddelad ifall mitt abonnemang avslutas?

OM EXPRESSVPN
Hur många IP-adresser har ni?
Loggar ni mina data?
Är ExpressVPN säkert?
Varför ska jag välja ExpressVPN istället för andra VPN-leverantörer?
Vilka är ExpressVPN:s användarvillkor?

ATT ANVÄNDA EXPRESSVPN
Hur loggar jag in på mitt ExpressVPN-konto?
Hur installerar jag ExpressVPN?
Varför uppdateras inte ExpressVPN:s skrivbordsapp automatiskt?
Varför får jag ingen notis från ExpressVPN:s app om att en ny version finns tillgänglig?
Vad är listan över VPN-positioner?
Bandbreddsstryper ExpressVPN min anslutning?

LIVE-CHATT OCH TEKNISK SUPPORT
Jag har fler frågor. Hur kontaktar jag support via live-chatt?

Vad kan jag göra med ett VPN?

Ett VPN är ett digitalt överlevnadsverktyg med flera syften. Du kan använda ditt VPN för att:

Den här videon har undertexter på flera olika språk. Byt till ditt språk genom att klicka på kugghjulsikonen och sedan “Undertexter/textning” för att öppna språkmenyn.

Läs mer om vad ett VPN kan göra.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Är ExpressVPN gratis?

Nej. ExpressVPN är en premium VPN-tjänst, men det går att få en gratis provperiod för vissa mobila enheter.

Dessutom ingår 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti i alla abonnemang, vilket innebär att du kan testa oss i en månad helt riskfritt ifall du skulle ändra dig.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Vad ingår i mitt abonnemang?

Varje abonnemang ger dig tillgång till alla ExpressVPN:s appar och serverpositioner. Du kan ladda ner ExpressVPN:s appar på så många enheter du vill eller använda instruktionerna för manuell konfiguration.

Läs mer om de funktioner som ingår i alla ExpressVPN-abonnemang.

Se instruktioner för installation av ExpressVPN:s appar och manuella konfigurationer här.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

För instruktioner om hur du avslutar ditt abonnemang, läs här.

Tillbaka till toppen

Erbjuder ExpressVPN livstidsabonnemang?

Nej. Att tillhandahålla säkert, snabbt och pålitligt VPN innebär löpande underhållskostnader.

Livstidsabonnemang gör att leverantören måste hantera dessa kostnader med lägre kontinuerliga intäkter. Det löser de oftast genom att använda billgare och mindre säker infrastruktur, sälja användarloggar och IP-adresser för extra intäkter eller begränsa tekniska uppgraderingar och kundtjänst för att dra ner på kostnaderna.

För ExpressVPN är det viktigt att skydda din integritet online och vi arbetar därför kontinuerligt för att försäkra dig servce i världsklass. För mer information om varför ExpressVPN inte har några livstidsabonnemang, kan du läsa det här blogginlägget.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Varför är ExpressVPN dyrare än andra VPN-tjänster?

Att driva ett säkert och blixtsnabbt nätverk i den skala ExpressVPN gör är dyrt. Till skillnad från budgetleverantörer investerar ExpressVPN i en bättre och mer pålitlig plattform för att ge dig en överlägsen och säker upplevelse. ExpressVPN är fortfarande prisvärt och erbjuder 35 % rabatt för kunder som registrerar ett årsabonnemang.

Du kan även dra nytta av ExpressVPN:s värvningserbjudande och få 30 dagar gratis för varje vän du värvar som registrerar ett abonnemang.

Läs mer om fördelarna med ett betalt premium-VPN.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Kommer jag bli meddelad ifall mitt abonnemang avslutas?

ExpressVPN förbehåller sig rätten att suspendera eller avsluta tjänster när som helst med rimligt varsel till dig. I förekommande fall återbetalas avgiften till dig.

För mer information kan du läsa ExpressVPN:s användarvillkor.

Tillbaka till toppen

Hur många IP-adresser har ni?

ExpressVPN har tusentals servrar på många olika positioner över hela världen. Varje position kan ha hundratals servrar med tusentals IP-adresser knutna till varje server. Tillgängliga servrar varierar beroende på valt anslutningsprotokoll (Lightway, OpenVPN eller IKEv2). ExpressVPN specificerar inte antalet tillgängliga IP-adresser eftersom det kan ändras beroende på efterfrågan och andra faktorer.

För de senaste uppdateringarna av alla våra positioner, se här.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Loggar ni mina data?

ExpressVPN lägger stor vikt vid integritet och lagrar inga aktivitetsloggar eller anslutningsloggar från användare. ExpressVPN samlar minimalt med information om användningen av våra tjänster för att kunna identifiera och lösa tekniska problem, men den informationen kan inte användas för att koppla dig till särskilda aktiviteter eller beteenden.

För ytterligare information kan du läsa ExpressVPN:s stränga policy om att inte lagra några aktivitets- eller anslutningslogar, vår integritetspolicy och våra användarvillkor.

Tillbaka till toppen

Är ExpressVPN säkert?

Ja! ExpressVPN vidtar flera åtgärder för att säkerställa att din VPN-anslutning är trygg och säker:

• IP-maskering tack vare serverpositioner över hela världen
  • 256-bitars AES-kryptering enligt branschstadard
  • Network Lock (nätbrytare) för överlägset läckageskydd
  • Inga aktivitetsloggar och inga anslutningsloggar
  • Privat, loggningsfri DNS på varje server
  • Perfect forward secrecy för framtidssäkrad integritet

Utöver de här standardfunktionerna har ExpressVPN ett hängivet team av säkerhetstekniker som arbetar med att ständigt uppgradera vårt nätverk och våra appar för att bemöta nya hot mot din integritet.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Varför ska jag välja ExpressVPN framför andra VPN-leverantörer?

ExpressVPN driver ett premium VPN-nätverk optimerat för hög hastighet och pålitlighet. Få obegränsad bandbredd och välj bland servrar i massor av länder över hela världen. ExpressVPN har byggt bäst nätverk och VPN-appar i branschen. Fortfarande inte övertygad? ExpressVPN kommer med 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla abonnemang, så du kan prova på den bästa VPN-tjänsten som finns helt riskfritt.

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Vad har ExpressVPN för användarvillkor?

För att läsa mer om ExpressVPN som företag, läs ExpressVPN:s användarvillkor här.

Tillbaka till toppen

Hur loggar jag in på mitt ExpressVPN-konto?

Det finns två sätt att logga in på ditt konto på ExpressVPN:s hemsida.

Du kan logga in med den e-post och det lösenord du använder för ditt ExpressVPN-konto.

Du kan också fylla i den e-post du använder för ditt ExpressVPN-konto och be om en inloggningslänk. Öppna länken i mejlet för att slutföra inloggningen.

Ifall du inte har ett konto hos ExpressVPN kan du skaffa ett genom att klicka nedan:

Skaffa ExpressVPN nu

Tillbaka till toppen

Hur installerar jag ExpressVPN?

1. Skaffa ett ExpressVPN-abonnemang
  2. Gå till ExpressVPN.com och välj MITT KONTO högst upp på sidan
  3. Logga in med ditt användarnamn och lösenord
  4. Under Översikt väljer du Installera ExpressVPN
  5. Välj LADDA NER för att få rätt version till din enhet
  6. Följ instruktionerna för att installera ExpressVPN på din enhet och använd internet med extra integritet och säkerhet!