Get started with ExpressVPN.
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå

ExpressVPNs smartlokasjon-funksjon velger automatisk den beste VPN-serverlokasjonen for deg. Smartlokasjon-algoritmen velger denne lokasjonen basert på måledata som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Merk: Det er ikke mulig å deaktivere smartlokasjon; du kan velge ikke å bruke den og heller koble til hvilken som helst valgfri serverlokasjon.

Hopp til …

Hvem bør bruke smartlokasjon?
Hvordan koble til smartlokasjon
Koble til en annen VPN-serverlokasjon

Hvem bør bruke smartlokasjon?

Koble til en VPN-serverlokasjon ved hjelp av smartlokasjon hvis du ønsker en rask og pålitelig tilkobling, men ikke har en preferanse for en bestemt lokasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Hvordan koble til smartlokasjon

Se seksjonen som gjelder for din enhet nedenfor.

Windows, Mac, Android og iOS

Som standard blir smartlokasjon foreslått for deg når du kobler til ExpressVPN for første gang. Velg På-knappen for å koble til.

Trykk på På-knappen for å koble til.

Linux

For å koble til med smartlokasjon i Linux-appen, skriv inn

expressvpn connect smart

Skriv inn «expressvpn connect smart» for å koble til med smartlokasjon i Linux.

Rutere

Som standard blir du automatisk koblet til via smartlokasjon den første gangen du kobler til ExpressVPN.

Som standard blir du automatisk koblet til den lokasjonen som gir den mest optimale opplevelsen for deg, kalt smartlokasjon.