Merk: For den nyeste beta-utgivelsen av ExpressVPN-apper og utvidelser, besøk den engelske versjonen av denne siden.

Hjelp oss med å forbedre de nyeste ExpressVPN-appene (for Android, iOS, Mac, Windows, Linux og rutere), VPN Chrome-utvidelsen og Chrome-utvidelsen for passordlagring (password manager) (ExpressVPN Keys).

Som medlem i ExpressVPNs betaprogram kan du spille en viktig rolle i å forme produktene våre ved å teste ut de nyeste appfunksjonene og dele din tilbakemelding.

Les mer om å være en ExpressVPN-betatester på:

Android
iOS
Mac
Windows
Linux
Ruter
VPN Chrome-utvidelse
Chrome-utvidelse for passord-manageren (ExpressVPN Keys)

Android

Merk: Du kan kanskje ikke bruke ExpressVPN Keys for Android umiddelbart. Betaversjonen av ExpressVPN Keys rulles ut over flere uker, så hold Android-appen installert, og Keys-fanen vil vises når tilgangen din er bekreftet.

Bli med i beta:

1. Bli med i ExpressVPN for Android beta på enheten din.
  2. Trykk på Bli en tester.
  3. Gå til Google Play Butikk og søk etter ExpressVPN. Trykk Oppdater.

Sende tilbakemelding:

1. I ExpressVPN-appen, trykk Bug icon. øverst.
  2. Trykk på Rapporter en feil eller Foreslå en forbedring.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slutte å bruke beta:

1. Gå til innstillingssiden for ExpressVPN for Android beta.
  2. Trykk på Forlat programmet.
  3. Installer ExpressVPN-app på nytt.

ExpressVPN fjerner inaktive betabrukere fra tid til annen for å frigjøre plasser til nye brukere.