Obs: För de senaste betaversionerna av ExpressVPN:s appar och tillägg hänvisar vi till den engelska versionen av den här sidan.

Hjälp oss förbättra de senaste ExpressVPN-apparna (för Android, iOS, Mac, Windows, Linux och routrar), VPN-tillägget för Chrome och lösenordshanteraren (ExpressVPN Keys).

Som medlem i ExpressVPN:s betaprogram kan du spela en viktig roll i utformandet av våra produkter när du testar och ger feedback på de senaste appfunktionerna.

Läs mer om att vara betatestare för ExpressVPN på:

Android
iOS
Mac
Windows
Linux
Router
Chrome-tillägget
Chrome-tillägget för lösenordshanteraren (ExpressVPN Keys)

Android

Delta i betaprogrammet:

1. Gå med i ExpressVPN:s betaprogram för Android på din enhet.
  2. Tryck på Bli testare.
  3. Gå till Google Play Store och sök efter ExpressVPN. Tryck på Uppdatera.

Skicka feedback:

1. I ExpressVPN:s app trycker du på Bug icon. högst upp.
  2. Tryck på Rapportera en bugg eller Föreslå en förbättring.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Sluta delta i betaprogrammet:

1. Gå till Inställningssidan i ExpressVPN:s betaprogram för Android.
  2. Tryck på Lämna programmet.
  3. Återinstallera ExpressVPN:s app.

ExpressVPN tar då och då bort inaktiva betaanvändare för att göra plats för nya användare.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

iOS

Delta i betaprogrammet:

1. I App Store laddar du ner och installerar TestFlight.
  2. Gå med i ExpressVPN:s betaprogram för iOS.
  3. Tryck på GODKÄNN.
  4. Tryck på INSTALLERA.

Skicka feedback:

1. I ExpressVPN:s app trycker du på Bug icon. högst upp till vänster.
  2. Tryck på Rapportera en bugg eller Föreslå en förbättring.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Sluta delta i betaprogrammet:

1. Öppna TestFlight.
  2. Tryck på ExpressVPN.
  3. Tryck på Sluta testa och sedan på Sluta testa igen.
  4. Gå till App Store, installera och uppdatera ExpressVPN:s app.

ExpressVPN tar då och då bort inaktiva betaanvändare för att göra plats för nya användare.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Mac

Ladda ned den senaste betaversionen för Mac på den engelska sidan.

Delta i betaprogrammet:

1. Ladda ner installationsprogrammet.
  2. Installera appen.
  3. Logga in med din aktiveringskod.

Skicka feedback:
Ifall du stöter på buggar eller vill skicka feedback trycker du på Bug icon. på appens startskärm.

Sluta använda beta-programmet:

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Klicka på Ladda ner för att installera ExpressVPN:s app.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Windows

Ladda ned den senaste betaversionen för Windows på den engelska sidan.

Så gör du för att testa:

1. Ladda ner installationsprogrammet.
  2. Anslut till VPN.

Skicka feedback:
Om du stöter på buggar eller vill skicka feedback klickar du på Bug icon. på appens startskärm.

Sluta använda betaprogrammet:

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Klicka på Ladda ner för att installera ExpressVPN:s app.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Linux

Ladda ned den senaste betaversionen för Linux på den engelska sidan.

Delta i betaprogrammet:

1. Ladda ner installationsprogrammet.
  2. Installera appen. OBS: Ifall du uppmanas att uppdatera /etc/default/expressvpn: godkänn paketetunderhållarens version för att slutföra installationen av betaversionen.
  3. Logga in med din aktiveringskod.
  4. Välj Lightway som protokoll: `expressvpn protocol lightway_tcp` (ifall du inte redan gjort det).
  5. Aktivera insamling av diagnostisk information för att rapportera buggar och ge feedback på den här betaversionen: run `sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-enable-beta-diagnostics` (valfritt).

Skicka feedback:

1. Om du har aktiverat insamling av diagnostisk information: kör `sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-diagnostics-collector`.
  2. Skicka ett mejl till adressen nedan med en beskrivning av problemet och bifoga en zip-fil om möjligt.

Send feedback on ExpressVPN beta for Linux.

Sluta använda betaversionen:

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Klicka på Ladda ner för att installera ExpressVPN:s app.