Noe informasjon som er synlig på ExpressVPN Android-appskjermen er synlig når skjermbilder av appen tas, og i Android multitasking-visning. For eksempel: Din virkelige IP-adresse vises på VPN-fanen når den ikke er koblet til VPN, og noen påloggingsdetaljer vises på Keys-fanen når ExpressVPN Keys er låst opp.

For å få et ekstra lag med personvern, kan du velge å manuelt deaktivere funksjonen for skjermbilder i appen, som vil gjøre følgende:

• Forhindre å ta skjermbilder av ExpressVPN Android-appen
  • Forhindre at ExpressVPN Android-appinnholdet er synlig i multitasking-visning
  • Forhindre apper med spesielle tillatelser fra å se bestemt innhold på appskjermen din når du ser på ExpressVPN-appen

Følg disse stegene for å bruke funksjonen:

1. I ExpressVPN Android-appen trykker du på fanen for Alternativer.
    2. Trykk på Innstillinger.
    3. Under Andre innstillinger, trykk på App-skjermbilder.
    4. Slå av Tillat å ta app-skjermbilder.
    5. Hvis du blir bedt om det, start appen på nytt.