Hjelp oss med å forbedre de nyeste ExpressVPN-appene (for Android, iOS, Mac, Windows, Linux og rutere), VPN Chrome-utvidelsen og Chrome-utvidelsen for passordlagring (password manager) (ExpressVPN Keys).

Som medlem i ExpressVPNs betaprogram kan du spille en viktig rolle i å forme produktene våre ved å teste ut de nyeste appfunksjonene og dele din tilbakemelding.

Les mer om å være en ExpressVPN-betatester på:

Android
iOS
Mac
Windows
Linux
Ruter
VPN Chrome-utvidelse
Chrome-utvidelse for passord-manageren (ExpressVPN Keys)

Android

Bli med i beta:

1. Bli med i ExpressVPN for Android beta på enheten din.
  2. Trykk på Bli en tester.
  3. Gå til Google Play Butikk og søk etter ExpressVPN. Trykk Oppdater.

Sende tilbakemelding:

1. I ExpressVPN-appen, trykk Bug icon. øverst.
  2. Trykk på Rapporter en feil eller Foreslå en forbedring.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slutte å bruke beta:

1. Gå til innstillingssiden for ExpressVPN for Android beta.
  2. Trykk på Forlat programmet.
  3. Installer ExpressVPN-app på nytt.

ExpressVPN fjerner inaktive betabrukere fra tid til annen for å frigjøre plasser til nye brukere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

iOS

Bli med i beta:

1. I App Store, last ned og installer TestFlight.
  2. Bli med i ExpressVPN for iOS beta.
  3. Trykk GODTA.
  4. Trykk INSTALLER.

Sende tilbakemelding:

1. I ExpressVPN-appen, trykk Bug icon. øverst til venstre.
  2. Trykk på Rapporter en feil eller Foreslå en forbedring.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slutte å bruke beta:

1. Åpne TestFlight.
  2. Trykk ExpressVPN.
  3. Trykk Slutte å teste, deretter trykk på Slutte å teste igjen.
  4. Gå til App Store, deretter installer og oppdater ExpressVPN-appen.

ExpressVPN fjerner inaktive betabrukere fra tid til annen for å frigjøre plass for nye brukere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Mac

Last ned den siste betaversjonen for Mac fra den engelske siden.

Bli med i beta:

1. Last ned installasjonsprogrammet.
  2. Installer appen.
  3. Logg inn med aktiveringskoden din.

Sende tilbakemelding:
Hvis du støter på feil eller ønsker å sende tilbakemelding, trykk på Feil-ikon. på appens startskjerm.

Slutte å bruke beta:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Klikk Last ned for å installere ExpressVPN-appen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Windows

Last ned den siste betaversjonen for Windows fra den engelske siden.

Slik tester du:

1. Last ned installasjonsprogrammet.
  2. Koble til VPN.

Sende tilbakemelding:
Hvis du støter på feil eller ønsker å sende tilbakemelding, trykk på Feil-ikon. på appens startskjerm.

Slutte å bruke beta:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Klikk Last ned for å installere ExpressVPN-appen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Linux

Last ned den siste betaversjonen for Linux fra den engelske siden.

Bli med i beta:

1. Last ned installasjonsprogrammet.
  2. Installer appen. MERK: Hvis du blir bedt om å oppdatere /etc/default/expressvpn: godta versjonen til pakkevedlikeholderen for å installere betaversjonen av ExpressVPN fullstendig.
  3. Logg inn med aktiveringskoden din.
  4. (Hvis det ikke er gjort enda) Sett protokollen til Lightway: «expressvpn protocol lightway_tcp».
  5. (Valgfri) Aktiver samlingen av diagnonstikkinformasjon for å rapportere feil og gi tilbakemelding på denne beta-versjonen kjør «sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-enable-beta-diagnostic».

Sende tilbakemelding:

1. Hvis du aktiverte lagring av diagnostist informasjon
  2. Hvis du aktiverte samlingen av diagnonstikkinformasjon: kjør «sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-diagnostics-collector».
  3. Send en e-post til adressen nedenfor, med en beskrivelse av problemet, og legg ved ZIP-filen hvis den er tilgjengelig.

Send feedback on ExpressVPN beta for Linux.

Sende tilbakemelding:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Klikk Last ned for å installere ExpressVPN-appen.