Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel in bèta beschikbaar op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN app voor iOS en Android

In deze handleiding leest u hoe u uw primaire wachtwoord verandert. U kunt uw primaire wachtwoord enkel veranderen met behulp van de ExpressVPN Keys Chrome extensie. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in ExpressVPN voor Android.

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op primair wachtwoord veranderen.
  6. Voer uw bestaande primaire wachtwoord in. Als u uw primaire wachtwoord kwijt bent, klik dan op Hulp nodig > Herstelcode gebruiken en volg de instructies.
  7. Zodra de verandering is doorgevoerd, moet u al uw apparaten deblokkeren met uw nieuwe primaire wachtwoord.