Belangrijk: ExpressVPN Keys wordt geleidelijk uitgerold op Windows, Mac en Linux via een Chrome browser-extensie (compatibel met Chrome, Opera, Edge, Vivaldi en Brave) en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

In deze handleiding lees je hoe je je primaire wachtwoord verandert of herstelt. Als je je primaire wachtwoord niet meer weet, kun je je primaire wachtwoord opnieuw instellen met je herstelcode door dezelfde stappen hieronder te volgen.

ExpressVPN Keys Chrome-extensie:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
    • Als je je primaire wachtwoord nog weet: klik op Opties > Instellingen > Wijzig primair wachtwoord. Voer je bestaande primaire wachtwoord in en klik vervolgens op Verifiëren.
    • Als je je primaire wachtwoord niet meer weet: klik op Hulp nodig > Herstelcode gebruiken.
  3. Volg de instructies.

ExpressVPN-app voor Android:

1. In de ExpressVPN-app voor Android, tik je op Opties.
  2. Tik op Instellingen > Beveiliging > Primaire wachtwoord wijzigen.
    • Als je je primaire wachtwoord nog weet: voer het primaire wachtwoord in en tik op Verifiëren.
    • Als je je primaire wachtwoord niet meer weet: Klik op Hulp nodig > Herstelcode gebruiken.
  3. Volg de instructies.