Sneller inloggen met slechts één tik

In plaats van handmatig uw inloggegevens en wachtwoord in te voeren voor websites of apps, kunt u inloggegevens en wachtwoorden die u in ExpressVPN Keys hebt opgeslagen, invoeren met één tik door de AutoFill functie op uw iOS apparaten aan te zetten.

AutoFill biedt bovendien extra veiligheid doordat u lange, ingewikkelde, unieke wachtwoorden voor al uw accounts in kunt stellen, en die worden gegenereerd, opgeslagen en ingevuld door de wachtwoordmanager.

Uw privacy is bij ons topprioriteit

Als u de AutoFill functie op uw iOS aan hebt staan, kunt u inloginformatie en wachtwoorden invullen die u hebt opgeslagen in ExpressVPN Keys.

Deze inloggegevens (gebruikersnaam en URL) zijn alleen toegankelijk via de iOS AutoFill functie. Ze worden alleen ingevuld voor websites en apps als u de inloggegevens aantikt die door ExpressVPN Keys worden voorgesteld, en toestemming geeft.

U kunt AutoFill aan- of uitzetten wanneer u maar wilt in de instellingen van uw iOS apparaten.