ExpressVPN Keys (de wachtwoordmanager van ExpressVPN) is gebouwd volgens de beste methodes in de branche voor veilige apps en cloud infrastructuur, en dat houdt ook in het uitvoeren van uitgebreide dreigingsmodellen en veiligheidsbepalingen. ExpressVPN Keys is ook onafhankelijk beoordeeld door cyberveiligheidsdeskundigen (zoals Cure53) om er zeker van te zijn dat we de hoogste standaard voor het beschermen van uw privé-informatie leveren.

De inlognamen en -wachtwoorden die in uw wachtwoordmanager zijn opgeslagen, worden voortdurend beschermd door kennisloze encryptie; dit zorgt ervoor dat u de enige bent die uw gedecodeerde informatie (uw inlognamen en wachtwoorden) kan zien. Dat komt doordat uw informatie wordt gecodeerd en gedecodeerd op uw apparaten door uw primaire wachtwoord te gebruiken, en dat maakt u zelf wanneer u uw ExpressVPN Keys account inricht. Niemand anders, zelfs ExpressVPN niet, kan de inlognamen en -wachtwoorden zien die in uw wachtwoordmanager zijn opgeslagen, want u bent de enige die het primaire wachtwoord weet.

De combinatie van een sterk primair wachtwoord en  kennisloze encryptie biedt een hoog veiligheidsniveau voor gebruikers van ExpressVPN Keys.

Lees meer over hoe uw informatie wordt beheerd.