5 voordelen van het gebruik van ExpressVPN Keys
Meer weten

Met ExpressVPN Keys kun je beveiligde notities opslaan, naast je inloggegevens en creditcard- of bankpasgegevens. Je kunt belangrijke notities en vertrouwelijke documenten zoals je paspoort of medische gegevens op verschillende apparaten bewaren, zodat je er makkelijker bij kunt.

Beveiligde notities worden beschermd door je primaire wachtwoord, zodat alleen jij er toegang toe hebt. Het gebruik van beveiligde notities van ExpressVPN Keys biedt extra beveiliging ten opzichte van gewone notitie-apps.

Spring naar …

Hoe voeg je beveiligde notities toe
Hoe bewerk of verwijder je beveiligde notities
Hoe importeer je beveiligde notities

Hoe voeg je beveiligde notities toe

ExpressVPN Keys Chrome-extensie

1. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome-extensie.
  2. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  3. Klik op Add icon..
  4. Klik op Beveiligde notitie toevoegen.
  5. Vul de velden in.
  6. Klik op OPSLAAN.

ExpressVPN voor Android

1. Open de ExpressVPN-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Klik op Add icon..
  5. Klik op Beveiligde notitie toevoegen.
  6. Vul de velden in.
  7. Klik op OPSLAAN.

ExpressVPN voor iOS

1. Open de ExpressVPN-app op je iOS-apparaat.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Klik op Add icon..
  5. Klik op Beveiligde notitie toevoegen.
  6. Vul de velden in.
  7. Klik op OPSLAAN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Hoe bewerk of verwijder je beveiligde notities

ExpressVPN Keys Chrome-extensie

1. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome-extensie.
  2. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  3. Vind je beveiligde notitie en klik erop.
  4. Klik op Bewerken.
    • Om te bewerken, pas je informatie aan en klik op Opslaan.
    • Om te verwijderen, klik op Verwijderen > Permanent verwijderen.

ExpressVPN voor Android

Er zijn twee manieren om beveiligde notities te bewerken en te verwijderen in de ExpressVPN-app voor Android:

OFWEL

1. Open de ExpressVPN-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op de app Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Vind je beveiligde notitie en tik erop.
  5. Tik op BEWERKEN.
    • Om te bewerken, pas je informatie aan en klik op OPSLAAN.
    • Om te verwijderen, klik op Beveiligde notitie verwijderen > PERMANENT VERWIJDEREN.

OF

1. Open de ExpressVPN-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Vind je beveiligde notitie en tik op More icon..
    • Om te bewerken, pas je informatie aan en klik op OPSLAAN.
    • Om te verwijderen, klik op Beveiligde notitie verwijderen > PERMANENT VERWIJDEREN.

ExpressVPN voor iOS

Er zijn twee manieren om beveiligde notities te bewerken en te verwijderen in de ExpressVPN-app voor iOS:

OFWEL

1. Open de ExpressVPN-app op je iOS-apparaat.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Vind je beveiligde notitie en tik erop.
  5. Tik op BEWERKEN.
    • Om te bewerken, pas je informatie aan en klik op OPSLAAN.
    • Om te verwijderen, klik op Beveiligde notitie verwijderen > PERMANENT VERWIJDEREN.

OF

1. Open de ExpressVPN-app op je iOS-apparaat.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Vind je beveiligde notitie en tik op More icon..
    • Om te bewerken, tik op Informatie bewerken. Pas je informatie aan en klik op OPSLAAN.
    • Om te verwijderen, klik op Beveiligde notitie verwijderen > PERMANENT VERWIJDEREN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Hoe importeer je beveiligde notities

Je kunt je beveiligde notities importeren naar ExpressVPN Keys vanuit 1Password, Dashlane, LastPass en Bitwarden. Volg deze instructies.