VPN of DNS nodig voor je apparaat?
Nu ExpressVPN kopen
Use ExpressVPN on your devices.
Eén VPN account op alle apparaten.
Gratis apps krijgen

Deze handleiding laat u zien hoe u uw herstelcode voor uw ExpressVPN Keys-account opnieuw instelt. U moet uw herstelcode opnieuw instellen als u hem kwijt bent of denkt dat hij gecompromitteerd is.

Om uw herstelcode opnieuw in te stellen, hebt u uw primaire wachtwoord nodig. U kunt uw herstelcode alleen opnieuw instellen via de ExpressVPN-app voor Android. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de ExpressVPN app voor iOS of de ExpressVPN Keys Chrome-extensie.

1. Tik op Opties in de ExpressVPN app voor Android.
  2. Tik op Instellingen> Beveiliging> Uw herstelcode opnieuw instellen.
  3. Tik op Herstelcode opnieuw instellen.
  4. Voer uw primaire wachtwoord in.
  5. Sla uw herstelcode op een veilige plek op.

Als u zowel uw primaire wachtwoord als uw herstelcode kwijt bent, neem dan contact op met de ExpressVPN helpdesk om uw wachtwoordmanager-account opnieuw in te stellen.

Terug naar boven