Je kunt je inloggegevens van LastPass importeren in ExpressVPN Keys via de computer. ExpressVPN Keys ondersteunt alleen het importeren van inloggegevens (e-mails, gebruikersnamen en wachtwoorden). Andere gegevens zoals creditcardgegevens of opgeslagen notities worden niet geïmporteerd.

Spring naar…

Importeer je LastPass inloggegevens via je computer
Importeer je LastPass inloggegevens via je Android-apparaat
Importeer je LastPass inloggegevens via je iOS-apparaat

Importeer je LastPass inloggegevens via je computer

1. Importeer je LastPass inloggegevens in ExpressVPN Keys

1. In Chrome, Opera, Edge, Vivaldi of Brave, installeer je de ExpressVPN Keys browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer LastPass.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder exporteerde.
  10. Controleer of al je aanmeldingen goed zijn geïmporteerd.

2. Verwijder de LastPass browserextensie

LastPass zal je blijven vragen om je aanmeldingen voor sites of diensten in te vullen, waardoor ExpressVPN Keys wordt verstoord. Om dit te voorkomen, verwijder je de LastPass browserextensie.

Chrome

1. In Chrome voer je chrome://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek LastPass.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Microsoft Edge

1. In Edge voer je edge://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek LastPass.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Brave

1. In Brave voer je brave://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek LastPass.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Opera

1. In Opera voer je opera://extensions in de zoekbalk in.
  2. Zoek LastPass.
  3. Klik op Extensie verwijderen > Verwijderen.

Vivaldi

1. In Vivaldi, enter vivaldi://extensions/ in the search bar.
  2. Zoek LastPass.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Importeer je LastPass inloggegevens via je Android-apparaat

LastPass staat het exporteren van inloggegevens op Android niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Importeer je LastPass inloggegevens via je iOS-apparaat

LastPass staat het exporteren van inloggegevens op iOS niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.