Je kunt je inloggegevens vanuit iCloud Keychain importeren in ExpressVPN Keys met behulp van de computer. ExpressVPN Keys ondersteunt alleen het importeren van inloggegevens (e-mails, gebruikersnamen en wachtwoorden). Andere gegevens zoals creditcardgegevens of opgeslagen notities worden niet geïmporteerd.

Spring naar …

Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je computer
Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je Android-apparaat
Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je iOS-apparaat

Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je computer

1. Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren naar ExpressVPN Keys

1. In Chrome, Opera, Edge, Vivaldi of Brave, installeer de Chrome-browserextensie van ExpressVPN Keys.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys-browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Uit bestaande diensten importeren.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer iCloud Keychain.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder hebt geïmporteerd.
  10. Ga na of al je inloggegevens juist zijn geïmporteerd.

2. De iCloud Passwords-browserextensie verwijderen

Als je de iCloud Passwords-browserextensie gebruikt op je Windows-apparaat, zal deze je blijven vragen om je inloggegevens voor websites of diensten in te vullen, waardoor ExpressVPN Keys wordt verstoord. Om dit te voorkomen, verwijder je de iCloud Passwords browserextensie.

Chrome

1. Voer in Chrome voer chrome://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar iCloud-wachtwoorden.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Microsoft Edge

1. Voer in Edge edge://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar iCloud-wachtwoorden.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je Android-apparaat

iCloud Keychain staat het exporteren van inloggegevens op Android niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren met behulp van je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je inloggegevens van iCloud Keychain importeren via je iOS-apparaat

iCloud Keychain staat het exporteren van inloggegevens op iOS niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren met behulp van je computer.