Je kunt je inloggegevens van Dashlane importeren in ExpressVPN Keys via de computer. ExpressVPN Keys ondersteunt alleen het importeren van inloggegevens (e-mails, gebruikersnamen en wachtwoorden). Andere gegevens zoals creditcardgegevens of opgeslagen notities worden niet geïmporteerd.

Spring naar …

Je inloggegevens van Dashlane importeren via je computer
Je inloggegevens van Dashlane importeren via je Android-apparaat
Je inloggegevens van Dashlane importeren via je iOS-apparaat

Je inloggegevens van Dashlane importeren via je computer

1. Je inloggegevens van Dashlane importeren naar ExpressVPN Keys

1. In Chrome, Opera, Edge, Vivaldi of Brave, installeer de ExpressVPN Keys-browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys-browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Importeren van bestaande apparaten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer Dashlane.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder hebt geëxporteerd.
  10. Ga na of al je inloggegevens juist geïmporteerd zijn.

2. De Dashlane-browserextensie verwijderen

Dashlane zal je blijven vragen om je inloggegevens voor websites of diensten in te vullen, wat interfereert met ExpressVPN Keys. Om dit te voorkomen, verwijder je de Dashlane-browserextensie.

Chrome

1. In Chrome, voer chrome://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar Dashlane.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Microsoft Edge

1. In Edge, voer edge://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar Dashlane.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Brave

1. In Brave, voer brave://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar Dashlane.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Opera

1. In Opera, voer opera://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar Dashlane.
  3. Klik op Extensie verwijderen > Verwijderen.

Vivaldi

1. In Vivaldi, voer vivaldi://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek naar Dashlane.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je inloggegevens van Dashlane importeren via je Android-apparaat

Dashlane staat het exporteren van inloggegevens in CSV-formaat niet toe op Android. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je inloggegevens van Dashlane importeren via je iOS-apparaat

Dashlane staat het exporteren van inloggegevens op iOS niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.