Je kunt je logingegevens vanuit Brave naar ExpressVPN Keys importeren met je computer of via Android.

Spring naar..

Je Brave-inloggegevens importeren met je computer
Je Brave-inloggegevens importeren met je Android-apparaat
Je Brave-linloggegevens importeren met je iOS apparaat

Je Brave-inloggegevens importeren met je computer

1. Importeer je inloggegevens naar ExpressVPN Keys

1. In Brave: installeer de ExpressVPN Keys Chrome-browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer Anders.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder geëxporteerd had.
  10. Controleer of al je logins correct zijn geïmporteerd.

2. Verwijder je inloggegevens uit Brave

Brave zal je blijven vragen je inloggegevens voor websites of diensten in te voeren, en zit zo ExpressVPN Keys in de weg. Om dit te voorkomen, moet je je inloggegevens uit Brave verwijderen.

Belangrijk: Als je inloggegevens uit Brave hebt verwijderd, kun je ze niet meer terughalen. Controleer of je al je inloggegevens vanuit Brave naar ExpressVPN Keys hebt geïmporteerd, voordat je ze verwijdert.

Om al je inloggegevens in een keer te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In Brave: voer in de zoekbalk in brave://settings/clearBrowserData.
  2. Klik op Geavanceerd.
  3. Selecteer onder Tijdvak: Altijd.
  4. Klik op Data wissen.

Om je inloggegevens individueel te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In Brave: voer in de zoekbalk in brave://settings/passwords.
  2. Klik onder Opgeslagen wachtwoorden op Vertical ellipsis. naast elke login.
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Herhaal deze stap voor alle logins.

Om te voorkomen dat Brave namen, e-mails en adressen gaat invullen, volg je deze stappen:

1. In Brave: voer in brave://settings/addresses.
  2. Schakel Basisinfo invullen en aanvullen uit.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je Brave-inloggegevens importeren met je Android-apparaat

1. Importeer je inloggegevens naar ExpressVPN Keys

1. In de ExpressVPN Android-app: tik op Opties > Instellingen> Data.
  2. Tik op Importeren uit bestaande diensten.
  3. Tik op Brave.
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Controleer of al je inloggegevens correct zijn geïmporteerd.

2. Verwijder je inloggegevens uit Brave

Brave zal je blijven vragen je inloggegevens voor websites of diensten in te voeren, en zit zo ExpressVPN Keys in de weg. Om dit te voorkomen, moet je je inloggegevens uit Brave verwijderen.

Belangrijk: Als je inloggegevens uit Brave hebt verwijderd, kun je ze niet meer terughalen. Controleer of je al je inloggegevens vanuit Brave naar ExpressVPN Keys hebt geïmporteerd voordat je ze verwijdert.

Om al je inloggegevens tegelijkertijd te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In deBrave app: tik op Vertical ellipsis..
  2. Tik op Geschiedenis > Browsing data wissen…
  3. Tik op Geavanceerd > Altijd.
  4. Selecteer alleen Opgeslagen wachtwoorden.
  5. Tik op Data wissen.

Om je inloggegevens individueel te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In de Brave-app: tik opVertical ellipsis..
  2. Tik op Instellingen > Wachtwoordmanager.
  3. Tik op de login.
  4. Tik op het vuilnisbak-pictogram.
  5. Tik op Wachtwoord verwijderen.

Om te voorkomen dat Brave je gaat vragen inloggegevens op te slaan in de Brave Wachtwoordmanager of namen, e-mails en adressen gaat invullen, volg je deze stappen:

1. In de Brave-app: tik op Vertical ellipsis..
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Adressen en meer, zet dan Adressen opslaan en invullen uit.
  4. Ga terug naar het Instellingen scherm.
  5. Tik op Wachtwoordmanager.
  6. Zet Wachtwoorden opslaan uit.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je Brave-inloggegevens opslaan met je iOS apparaat

Brave staat niet toe om met iOS inloggegevens te exporteren. Volg bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren met je computer of via Android.