Je kunt je inloggegevens van 1Password importeren in ExpressVPN Keys met behulp van de computer. ExpressVPN Keys ondersteunt alleen het importeren van inloggegevens (e-mails, gebruikersnamen en wachtwoorden). Andere gegevens zoals creditcardgegevens of opgeslagen notities worden niet geïmporteerd.

Spring naar…

Importeer je 1Password inloggegevens met behulp van je computer
Importeer je 1Password inloggegevens met behulp van je Android-apparaat
Importeer je 1Password inloggegevens met behulp van je iOS-apparaat

Importeer je 1Password inloggegevens met behulp van je computer

1. Importeer je 1Password inloggegevens in ExpressVPN Keys

1. In Opera, installeer je de ExpressVPN Keys browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer 1Password.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder hebt geëxporteerd.
  10. Controleer of al je inloggegevens goed zijn geïmporteerd.

2. Verwijder de 1Password browserextensie

1Password zal je blijven vragen om je inloggegevens in te vullen voor sites of diensten, waardoor ExpressVPN Keys wordt verstoord. Om dit te voorkomen verwijder je de 1Password browserextensie.

Chrome

1. In Chrome, voer je chrome://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek 1Password.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Microsoft Edge

1. In Edge, voer je edge://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek 1Password.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Brave

1. In Brave, voer je brave://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek 1Password.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Opera

1. In Opera, voer je opera://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek 1Password.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Vivaldi

1. In Vivaldi, voer je vivaldi://extensions/ in de zoekbalk in.
  2. Zoek 1Password.
  3. Klik op Verwijderen > Verwijderen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Importeer je 1Password inloggegevens met je Android-apparaat

1Password staat het exporteren van inloggegevens op Android niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren met je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Importeer je 1Password inloggegevens met je iOS-apparaat

1Password staat het exporteren van inloggegevens op Android niet toe. Volg de bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren met je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.