Belangrijk: ExpressVPN Keys wordt geleidelijk uitgerold naar alle gebruikers op Windows, Mac en Linux via een Chrome browser-extensie, en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

In deze handleiding leest u hoe u uw primaire wachtwoord verandert of herstelt. Als u uw primaire wachtwoord niet meer weet, kunt u uw primaire wachtwoord opnieuw instellen met uw herstelcode door dezelfde stappen hieronder te volgen.

U kunt uw primaire wachtwoord alleen wijzigen of herstellen met behulp van de ExpressVPN Keys Chrome-extensie en de ExpressVPN-app voor Android. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de ExpressVPN app voor iOS. Volg de instructies specifiek voor uw platform hieronder:

ExpressVPN Keys Chrome-extensie:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op Opties > Instellingen > Primaire wachtwoord wijzigen.
  4. Voer uw bestaande primaire wachtwoord in en klik op Verifiëren.
    • Als u uw primaire wachtwoord niet meer weet: Klik op Hulp nodig > Herstelcode gebruiken.
  5. Volg de instructies.

ExpressVPN-app voor Android:

1. In de ExpressVPN-app voor Android, tikt u op Opties.
  2. Tik op Instellingen > Beveiliging > Primaire wachtwoord wijzigen.
  3. Voer uw bestaande primaire wachtwoord in en klik op Verifiëren.
    • Als u uw primaire wachtwoord niet meer weet: Klik op Hulp nodig > Herstelcode gebruiken.
  4. Volg de instructies.