Set up on your smart TV.
Tarvitsetko DNS:n älytelevisiollesi?
Kokeile ExpressVPN:n DNS:ää nyt
Hanki sovelluksia ilmaiseksi

Tässä oppaassa näytetään, miten MediaStreamer asennetaan LG Smart TV:hen.

MediaStreamer on DNS-palvelu, joka on suunniteltu parantamaan suoratoistokokemusta. Koska LG:n televisioihin ei voi asentaa VPN:ää, MediaStreamer on loistava vaihtoehto suoratoistamista varten.

Huomaa: MediaStreamer ei ole VPN, eikä se tuo mukanaan VPN:n tarjoamia yksityisyys- ja turvallisuushyötyjä. MediaStreamerilla ei ole graafista käyttöliittymää. Et voi vaihtaa sijaintia MediaStreamerin avulla.

Huomaa: Tämän oppaan ohjeet on testattu LG-älytelevision webOS-versiolla 04.05.60. DNS-määritysten muokkaamisen vaiheet ovat samankaltaisia useimmissa LG Smart TV:issä.

Jos sinulla on

• Android-laite tai
  • iOS-laite sekä AirPlay 2 -yhteensopiva LG TV,

voit peilata sisältöä LG-televisioosi ilman MediaStreameria.

Siirry osioon…

1. IP-osoitteen rekisteröinti ExpressVPN:n verkkosivuilla
2. MediaStreamerin IP-osoitteen hakeminen
3. LG-television asetusten määrittäminen
DNS-asetusten palauttaminen
Laitteelta toistaminen tai peilaaminen LG-televisioon

1. IP-osoitteen rekisteröinti ExpressVPN:n verkkosivuilla

Siirry ExpressVPN:n DNS-asetussivulle. Syötä pyydettäessä sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

IP-osoitteen rekisteröinti -otsakkeen alta valitse Rekisteröi IP-osoitteeni. Jos IP-osoitteesi vieressä lukee ”rekisteröity”, sinun ei tarvitse tehdä tätä valintaa.

IP-osoitteen rekisteröinti -otsakkeen alta valitse Rekisteröi IP-osoitteeni.

Laita Rekisteröi IP-osoitteeni automaattisesti -valinta päälle. Tämä on suositeltavaa, sillä näin IP-osoitteesi muutokset havaitaan automaattisesti.

Laita Rekisteröi IP-osoitteeni automaattisesti -valinta päälle.

Kun olet laittanut Rekisteröi IP-osoitteeni automaattisesti -valinnan päälle, IP-osoitteesi pysyy ajan tasalla, jos käytät ExpressVPN-sovellusta laitteellasi tai kirjaudut sisään ExpressVPN-tilillesi säännöllisin väliajoin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ExpressVPN-sovellusta (millä tahansa laitteella) ollessasi yhteydessä samaan verkkoon kuin LG Smart TV:si. Nämä toimet varmistavat verkkosi laitteiden jatkuvan pääsyn MediaStreameriin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. MediaStreamerin IP-osoitteen hakeminen

Siirry ExpressVPN:n asennussivulle. Syötä pyydettäessä sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

Oikealta löydät MediaStreamerin DNS-palvelimen IP-osoitteen.

Määritä MediaStreamer-otsakkeen alla näet MediaStreamerin IP-osoitteen.

Pidä tämä selainikkuna auki. Tarvitset näitä tietoja myöhemmin asennuksen aikana.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

3. LG-television asetusten määrittäminen

Paina LG Smart TV:si kaukosäätimen Settings icon.-painiketta.

Valitse näytöltä Lisäasetukset.

Valitse Lisäasetukset-valikko.

Valitse Verkko.

Valitse Verkko-valikko.

Valitse Smart TV -asetuksistasi riippuen joko Langallinen yhteys (Ethernet) tai Wi-Fi-yhteys.

Valitse verkkoyhteytesi tyyppi.

Paina Muokkaa.

Valitse Muokkaa.

Poista valinta kohdasta Aseta automaattisesti.

Syötä DNS:ksi aiemmin etsimäsi MediaStreamerin osoite ja paina sitten YHDISTÄ.

Muokkaa verkkoasetuksia LG Smart TV:ssä.

Käynnistä televisiosi uudelleen pyydettäessä.

Onnittelut! Olet määrittänyt LG Smart TV:si käyttämään ExpressVPN:n MediaStreameria.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

DNS-asetusten palauttaminen

Jos haluat palauttaa alkuperäiset DNS-asetuksesi, toista edelliset vaiheet mutta Muokkaa IP-osoitetta -valikossa rastita ruutu kohdasta Aseta automaattisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Laitteelta toistaminen tai peilaaminen LG-televisioon

Toistaminen (casting) ja peilaaminen ovat langattomia tekniikoita, joiden avulla voit suoratoistaa sisältöä laitteeltasi LG-televisioon.

Jos haluat suoratoistaa laitteeltasi (jossa on VPN) LG-televisioon, näet alta yhteensopivia toistamis- ja peilaamisvaihtoehtoja:

ToistaminenPeilaaminen
Android (jossa VPN)✘ Ei tuettu✔ Tuettu
Windows (jossa VPN)✘ Ei tuettu✔ Tuettu
Chromebook (jossa VPN)✘ Ei tuettu✘ Ei tuettu
Linux (jossa VPN)✘ Ei tuettu✘ Ei tuettu

Voit toistaa tai peilata sisältöä iOS:stä tai macOS:stä LG-televisioon, joka tukee AirPlay 2:ta.

Vaihtoehtoisesti voit yhdistää LG-television VPN-reitittimeen, manuaalisesti määritettyyn VPN:ään tai virtuaaliseen VPN-reitittimeen. Jos käytät jotakin näistä menetelmistä, sinun ei tarvitse toistaa tai peilata sisältöä laitteeltasi LG-televisioon. Tarvitset ainoastaan VPN:ään yhdistetyn LG-television suoratoistaaksesi sisältöä.