Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp MediaStreamer på LG smart-TV.

MediaStreamer er en DNS-tjeneste som er designet for å forbedre strømmeopplevelsen din. Ettersom LG TV-er ikke har innebygd støtte for VPN, kan du bruke MediaStreamer som et alternativ til strømming.

Merk: MediaStreamer er ikke et VPN og tilbyr ikke personvern- og sikkerhetsfordelene til et VPN. MediaStreamer har ikke et grafisk brukergrensesnitt. Du kan ikke endre lokasjoner i MediaStreamer.

Merk: Denne veiledningen ble skrevet ved å bruke LG TV Web-OS versjon 04.05.60. Stegene for å endre DNS bør være lik på de fleste LG smart-TV-er.

Hvis du har:

• en Android-enhet eller
  • en iOS-enhet og en AirPlay 2-kompatibel LG TV,

så kan du speile innholdet til LG TV-en din uten å bruke MediaStreamer.

Hopp til

1. Registrer IP-adressen din på ExpressVPNs nettside
2. Finn IP-adressene for MediaStreamer-serveren
3. Konfigurer innstillingene på din LG TV
Gjenopprette DNS-innstillingene
Caste eller speile fra enheten din til LG TV

1. Registrer IP-adressen din på ExpressVPNs nettside

Gå til ExpressVPNs side for DNS-innstillinger. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk på Logg inn.

Skriv inn innloggingsdetaljene dine, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som blir sendt til e-posten din.

Under Registrering av IP-adresse klikker du på Registrer IP-adressen min. Hvis det allerede står «registrert» ved siden av IP-adressen din, er det ikke nødvendig å velge dette alternativet igjen.

Klikk «Registrer IP-adressen min» ved siden av «Min IP-adresse».

Slå på Registrer IP-adressen min automatisk. Dette anbefales da det automatisk sporer endringer i IP-adressen din.

Slå på «Registrer IP-adressen min automatisk».

Når du har aktivert Registrer IP-adressen min automatisk, må du huske å holde den registrerte IP-adressen oppdatert ved å logge på kontoen din på ExpressVPN-nettstedet med jevne mellomrom. Alternativt kan du bruke ExpressVPN-appen (på hvilken som helst enhet) mens du er koblet til det samme nettverket som din LG smart-TV. Disse handlingene gir enhetene på nettverket ditt uavbrutt tilgang til MediaStreamer.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

2. Finn IP-adressene for MediaStreamer-serveren

Gå til ExpressVPNs oppsettsside. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk på Logg inn.

Skriv inn innloggingsdetaljene dine, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som blir sendt til e-posten din.

Til høyre finner du MediaStreamer DNS-serverens IP-adresser.

Under «Konfigurer MediaStreamer» finner du IP-adressene til MediaStreamer.

Ikke lukk dette nettleservinduet. Du trenger denne informasjonen til oppsettet senere.