För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Den här guiden visar hur du installerar MediaStreamer på din LG Smart TV.

MediaStreamer är en DNS-tjänst utformad för att förbättra din streamingupplevelse. Eftersom LG TV inte kan ha VPN installerat direkt kan du använda MediaStreamer som ett alternativ för streaming.

Obs: MediaStreamer är inte ett VPN och erbjuder inte samma integritets- och säkerhetsfördelar som ett VPN. MediaStreamer har inget grafiskt användargränssnitt. Du kan inte använda MediaStreamer för att byta position.

Obs: Den här guiden är skriven för en LG TV Web OS Version 04.05.60. Stegen för att ändra DNS bör vara snarlika på de flesta LG Smart TV-system.

Om du har:

• en Android-enhet eller
  • en iOS-enhet och en AirPlay 2-kompatibel LG TV

kan du spegla innehåll till din LG TV utan att använda MediaStreamer.

Gå direkt till…

1. Registrera din IP-adress på ExpressVPN:s hemsida
2. Hämta server-IP-adresser för MediaStreamer
3. Konfigurera inställningarna på din LG TV
Återställ dina DNS-inställningar
Casta eller spegla från din enhet till LG TV

1. Registrera din IP-adress på ExpressVPN:s hemsida

Gå till ExpressVPN:s sida för DNS-inställningar. Fyll i dina inloggningsuppgifter ifall du uppmanas till det och klicka på Logga in.

Fyll i dina inloggningsuppgifter och klicka på "Logga in":

Fyll i verifieringskoden som skickats till din e-post.

Under Registrera IP-adress klickar du på Registrera min IP-adress. Om det redan står ”registrerad” intill din IP-adress behöver du inte välja det alternativet igen.

Bredvid "Min IP-adress" klickar du på "Registrera min IP-adress".

Aktivera alternativet Registrera min IP-adress automatiskt. Det rekommenderas eftersom det automatiskt spårar ändringar av din IP-adress.

Aktivera alternativet "Registrera min IP-adress automatiskt".

När du har aktiverat Registrera min IP-adress automatiskt behöver du se till att hålla din registrerade IP-adress uppdaterad genom att då och då logga in på ditt konto på ExpressVPN:s hemsida. Alternativt kan du använda ExpressVPN:s app (på valfri enhet) medan du är ansluten till samma nätverk som din LG Smart TV. De här åtgärderna ger enheterna på ditt nätverk fortsatt åtkomst till MediaStreamer.