Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer MediaStreamer på dit LG Smart TV.

MediaStreamer er en DNS-tjeneste, der er designet til at forbedre din streamingoplevelse. Da tv’er fra LG normalt ikke understøtter VPN’er, kan du bruge MediaStreamer som et alternativ til streaming.

Bemærk: MediaStreamer er ikke en VPN og tilbyder ikke samme de privatlivs- og sikkerhedsfordele som en VPN. MediaStreamer har ikke en grafisk brugergrænseflade, og du kan ikke ændre placeringer med MediaStreamer.

Bemærk: Denne vejledning er skrevet ved brug af et LG TV Web OS version 04.05.60. Vejledningen til at ændre DNS’en bør være ens på de fleste smart-tv’er fra LG.

Hvis du har:

• en Android-enhed eller
  • en iOS-enhed og et AirPlay 2-kompatibelt LG TV,

kan du spejle indhold til dit LG TV uden at bruge MediaStreamer.

Gå til…

1. Registrér din IP-adresse på ExpressVPN’s hjemmeside
2. Find dine MediaStreamer IP-serveradresser
3. Konfigurér indstillingerne på dit LG TV
Gendan DNS-indstillinger
Cast eller spejl fra din enhed til LG TV

1. Registrér din IP-adresse på ExpressVPN’s hjemmeside

Gå til ExpressVPN’s DNS-indstillingsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Indtast dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv bekræftelseskoden, der blev sendt til din e-mail.

Under IP-adresseregistrering skal du klikke på Registrér min IP-adresse. Hvis der allerede står “registreret” ud for din IP-adresse, er der ingen grund til at vælge denne mulighed igen.

Klik på "Registrer min IP-adresse" ud for "Min IP-adresse".

Slå Registrér automatisk min IP-adresse til. Dette anbefales, da det automatisk sporer ændringer i din IP-adresse.

Slå "Registrer min IP-adresse automatisk" til.

Når du har aktiveret Registrér automatisk min IP-adresse, skal du sørge for at holde din registrerede IP-adresse opdateret ved regelmæssigt at logge ind på din konto på ExpressVPN’s hjemmeside. Alternativt kan du bruge ExpressVPN-appen (på enhver enhed), mens du er tilsluttet det samme netværk som dit LG Smart TV. Disse handlinger giver enhederne på dit netværk fortsat adgang til MediaStreamer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

2. Find dine MediaStreamer IP-serveradresser

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Indtast dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv bekræftelseskoden, der blev sendt til din e-mail.

Til højre finder du MediaStreamer DNS-serverens IP-adresser.

Under "Konfigurer MediaStreamer" finder du IP-adresserne til MediaStreamer.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge disse oplysninger til opsætningen senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

3. Konfigurér indstillingerne på dit LG TV

På din LG Smart TV-fjernbetjening skal du klikke på Settings icon..

Vælg Advanced (Avanceret) på skærmen.

Vælg menuen "Avanceret".

Gå til Network (Netværk).

Vælg menuen "Netværk".

Afhængigt af din eksisterende smart-tv-opsætning skal du vælge Wired Connection (Ethernet) (Kablet forbindelse (Ethernet)) eller Wi-Fi Connection (wi-fi-forbindelse).

Vælg din netværksforbindelsestype.

Klik på Edit (Redigér).

Vælg "Rediger".

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for Set Automatically (Indstil automatisk).

I feltet “DNS” skal du angive den MediaStreamer-adresse, du fandt tidligere, og derefter klikke på CONNECT (TILSLUT).

Rediger netværksindstillingerne på dit LG Smart TV.

Genstart dit tv, hvis du bliver bedt om det.

Tillykke! Du har nu konfigureret dit smart-tv fra LG til at bruge ExpressVPN’s MediaStreamer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Gendan DNS-indstillinger

For at gendanne dine originale DNS-indstillinger skal du gentage ovenstående trin, men markere afkrydsningsfeltet ud for Set Automatically (Indstil automatisk) under indstillingerne “Edit IP” (Redigér IP).

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Cast eller spejl fra din enhed til LG TV

Casting og spejling er trådløse teknologier, der giver dig mulighed for at streame indhold fra din enhed til et LG TV.

Hvis du vil streame fra din enhed (med VPN’en) til dit LG TV, er følgende de kompatible casting- og spejlingsmuligheder:

Casting Mirroring
Android (med VPN)✘ Ikke understøttet✔ Understøttet
Windows (med VPN)✘ Ikke understøttet✔ Understøttet
Chromebook (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet
Linux (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet

Du kan caste eller spejle indhold fra iOS eller macOS til LG TV’er, der understøtter AirPlay 2.

Alternativt kan du forbinde dit LG TV til en VPN-router, en manuelt konfigureret VPN eller en virtuel VPN-router. Med denne mulighed behøver du ikke at caste eller spejle indhold fra din enhed til dit LG TV. Du skal blot bruge et VPN-tilsluttet LG TV for at streame indholdet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.