Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Kirjautumistietojen tallennusta tarjotaan ainoastaan ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksessa, kun kirjaudut sisään tai luot uuden tilin. Kirjautumistietojen tallentaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa.

Jos kirjautumistietojen tallennusmahdollisuutta ei näy, voit ilmoittaa tilanteesta virheenä seuraamalla näitä ohjeita:

1. Klikkaa ExpressVPN Keysin Chrome-laajennusta selaimessasi.
  2. Klikkaa TUKI-otsaketta.
  3. Klikkaa Ilmoita ongelmasta.