Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

Du kommer bara uppmanas att spara en inloggning via ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome när du loggar in eller registrerar ett nytt konto på en webbplats. Den här funktionen är för närvarande tillgänglig i ExpressVPN för Android och iOS.

Ifall du inte uppmanas att spara din inloggning kan du rapportera det som en bugg med följande steg:

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på fliken HJÄLP.
  3. Klicka på Rapportera ett problem.
  4. Följ instruktionerna.